Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A mindenre alkalmas közös vezérlő

Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A MAG kihasználja a FANUC’s 31i-MODEL B5 CNC-t, hogy a legtöbbet nyerje az ázsiai piacokon


Feladat:
Az MAG, a vezető szerszámgépgyártó olyan vezérlést keresett az új kétorsós megmunkálóközpontjához, amely képes a gépet nemzetközileg, nagyobb célcsoportok számára is vonzóbbá tenni. Egy másik fontos szempont volt az MAG számára, hogy a vezérlés gyártója minden területet képes volt lefedni, különösen a csúcskategóriás CNC-től a PLC-n keresztül a HMI-felületekig.

Megoldás:
Az MAG új kétorsós megmunkálóközpontjának prototípusát FANUC 31i-MODEL B5 CNC-vel szerelték fel. Ezenkívül az új MAG-gépbe összesen 18 szervomotort szereltek a fő- és a segédhajtásokhoz.

Eredmény:
A FANUC-vezérléssel felszerelve ugyanaz az MAG-eszköz használható az egész világon, különösen Kínában és Indiában, ahol a legnagyobb, és folyamatosan nő a telepített szerszámgépek száma. A vezérlőgyártók között található közvetlen versenytársakhoz hasonlítva az MAG számára jelentős előnyök rejlenek a FANUC-alkatrészek végfelhasználónak is továbbadható gazdaságosságában.

www.fanuc.eu 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar ; CNC-PLC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: