Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Vidd haza a művészetet vászontáskáinkon!

2023.03.10

Forrás: Pick Hírek
Életre szóló ízemlékek textilen
A 100% pamutból készült, limitált példányszámban elérhető ajándéktáskát két, utánozhatatlan stílusával ismertté vált grafikus munkái díszítik. Ghyczy Dia és Csordás Levente alkotásai


olyan személyes élményekből táplálkoznak, melyek mindenki más számára ugyanúgy ismerősek lehetnek, hiszen szinte mindenkinek van az életében olyan pillanat, melyekre szívesen emlékezünk, és része a PICK szalámis szendvics is.

Habár a témák inkább nosztalgikusak, viszont a kortárs grafikiai stílusuk miatt modern újraértelmezést kapnak ezek az ízemlékek. Így a táska, amin helyet kapnak ezek a pillanatok, egyszerre praktikus tárgy, amelyben szendvicset vihetünk magunkkal, hogy újabb ízemléket szerezzünk, ugyanakkor olyan esztétikus kiegészítő is, amely számtalan élethelyzetben dobja fel megjelenésünket, részletgazdagsága pedig sokadik alkalommal is arra késztet minket, hogy hosszasan bogarásszuk a kedves rajzokat és új dolgokat fedezzünk fel rajtuk.  

Érdemes tehát összegyűjteni a 4 db limitált vászontáska mindegyikét. 

*A promócióban a 350-400 g-os és 750-800 g-os PICK Téliszalámi rúd termékek, valamint a 350-400 g-os Rákóczi rúd termékek szerepelnek.  

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: