Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Előre mozdítjuk a nemek közötti egyensúly megteremtését és a Rolls-Royce tehetségeit ünnepeljük

2023.03.07

Forrás: Rolls-Royce Magyarország Sajtóközlemény
A Rolls-Royce-nál hiszünk a sokszínű és a befogadó kultúrában, és abban, hogy ez mindannyiunk számára előnyt jelent. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak együtt tudunk hihetetlen dolgokat létrehozni!


Folytatva a tavaly elkezdett sorozatunkat, amelynek keretében inspiráló női munkatársakat mutattunk be, idén hat tehetséggel készítettünk interjút. Velük arról beszélgettünk, hogy mi motiválja őket a mindennapi munkájukban, mit jelent a fenntarthatóság életükben, és milyen érzés számukra, hogy egy új és izgalmas iparág formálásban vehetnek részt. Hiszük abban, hogy nagyszerű történeteikkel sokaknak példát mutathatnak, és más női munkatársainkat is arra ösztönözhetnek, hogy a mindennapi munkájukban bátran megmutassák szaktudásukat.

Büszkén mutatjuk be munkatársunkat, Brenner Anitát, a Rolls-Royce Electrical magyarországi üzletágánál dolgozó globális Operatív Ellátási lánc vezetőnket. "Büszkeséggel tölt el, hogy munkámmal hozzájárulhatok a vállalat első elektromos repülőgépeinek gyártásához. Őszintén hiszek a csapatszellem erejében, hogy munkatársaim és vezetőim számára fontos a véleményem.  A Rolls-Royce Electrical küldetése teljesen összhangban van a személyes céljaimmal: az általunk fejlesztett új technológiákkal hozzájárulunk a légiipar karbonsemlegességének eléréséhez. Tudom, hogy munkámmal az elektromos repülés megteremtését támogatom - ami élhetőbb jövőt biztosít majd a gyermekeim számára is."  

Ünnepeljük együtt a Nemzetközi Nőnapot és ismerjétek meg Gombos Fruzsina kollégánkat, aki kutatás-fejlesztési mérnökként, TeamCenter rendszergazda pozícióban dolgozik vállalatunknál. "Energikus és vidám embernek tartom magam, akinek mindig jár valami a fejében. Számomra az a legfontosabb, hogy létrehozzak valamit, amit értékesnek találok, és amit megoszthatok az emberekkel. Olyan területen dolgozom, ahol még nincs túl sok nő munkatársam, megmutatni a képességeim és a tudásom, példát mutatni kolléganőimnek egyaránt nagyon felemelő. Szabadidőmben szívesen sportolok, és egy különleges hobbim is van, a rúdtánc, ami a sztereotípiák ellenére egy nagy kihívást jelentő tevékenység, a mozgás támogat abban, hogy kiszakadjak a hétköznapok forgatagából."  

Bemutatjuk Heiman Rékát, a Rolls-Royce Magyarország vezetői asszisztensét és telephelyi koordinátorát. "Egy fiatal mérnöki csapat tagjaként mindig nyitott vagyok az új kihívásokra. Büszkeséggel tölt el, hogy részese lehetek azoknak a technológiai fejlesztéseknek, amelyekben a Rolls-Royce részt vesz. A légiközlekedés villamosításának, a technológiai megoldásoknak köszönhetően, melyekkel vásárlóink változó igényeit elégítjük ki, gyermekeim megtapasztalhatják a közlekedés legújabb módjait a városok, szigetek és különböző úti célok között. A Rolls-Royce elhivatott, hogy tisztább környezetet biztosítson a következő generációk számára, és ezen nagyon is érdemes dolgozni, ebben részt venni. Nagy rajongója vagyok az idegen nyelveknek, ezért igyekszem minél gyakrabban külföldre utazni és helyben azokat élőben is használni. Így megismerhetem a különböző kultúrákat és gasztronómiájukat."

Folytatva nőnapi sorozatunkat Makcsali Krisztina, projekt beszerző történetét osztjuk meg: "A munkám során nagy örömet okoz, hogy hozzájárulok egy tisztább és fenntarthatóbb jövőhöz, hogy részese lehetek olyan fejlesztéseknek, amelyek ezt a célt szolgálják. Munkám lehetővé teszi, hogy folyamatosan tanuljak és új technológiai területeket ismerjek meg. A vállalattól kapott támogatást és a kollégáim segítőkész hozzáállását nagyra értékelem a Rolls-Royce-nál, családias környezetet alkotunk. A fenntarthatóság számomra azt jelenti, hogy jobbá tesszük környezetünket, hatékonyabban használjuk az erőforrásokat, és megtanítjuk gyermekeinket környezetbarát módon élni és cselekedni. Szabadidőmben szívesen megyek el egy-egy "csajos" estére, különösen a színházi előadásokat kedvelem, és szeretek varrni, valamint kreatív elfoglaltságot végezni a lányaimmal." 

Szőke Évát, munka- és környezetvédelmi managerünk elmondta: "A mindennapi életben az motivál, hogy tegyek valamit a jobb jövőért, hogy tanuljak valami újat és fejlődjek. Szakértelmemet a részletes és összetett megoldások kidolgozására összpontosítom, amelyek támogatják és növelik a szervezeten belüli biztonságot. A vállalatnál úgy érzem, hogy munkámat elismerik, megbíznak bennem, értékes tagja vagyok a csapatnak. Az, hogy részt vehetek a fejlett légiközlekedés piaca számára készített fenntartható mérnöki megoldások kidolgozásában jelentős hozzáadott értékkel bír, ezzel együtt pozitív hatást gyakorolhatok akár a családom jövőjére is."  

A Rolls-Royce-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, ahol mindenki önmaga lehet és a legjobb teljesítményt nyújthatja. Ismerd meg Major Ágnest, a Rolls-Royce Magyarország pénzügyi tervezési és elemzési vezetőjét és Inspirálódj a történetéből. "Motivációm alapja, hogy hasznos és értékes munkát végezhetek. Örömmel tölt el, hogy a saját területemen támogathatom mérnökeink fejlesztő munkáját, így hozzájárulhatok az innovatív technológiák megszületéséhez. A Rolls-Royce egy világhírű repülőgépipari vállalat, amely hosszú múltra tekint vissza a hajtásendszerek úttörőjeként. Vállalatunk jövőorientált, előremutató és környezettudatos mérnöki megoldásokon dolgozik, ami büszkeséggel tölt el. A fenntarthatóság alapvető, így életünk szerves részévé kell válnia, amiért tennünk kell, hogy ezáltal a következő generációk számára egy jobb jövőt teremtsünk. Ennek egyik eszköze a fenntartható légiközlekedés megteremtése, büszke vagyok arra, hogy vállalatunk piacvezetőként aktívan részt vesz ebben a rendkívül izgalmas iparágban. A Rolls-Royce értékei közül az együttműködés áll hozzám a legközelebb, úgy gondolom, hogy ez az alapja minden fejlesztésünknek, hogy egy csapatként, a kihívások megoldásában közösen egy irányba haladjunk. Szabadidőmben nagyon szeretek utazni és különböző helyeket felfedezni, hobbim a búvárkodás, ami lehetővé teszi, hogy élvezzem a természet szépségét."  

rolls-royce.com/magyarorszag    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Rolls-Royce Magyarország ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: