Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Lidl a 2023-as UCI Kerékpáros Világbajnokság hivatalos friss élelmiszerpartnere

2023.03.02

Forrás: Lidl Sajtóközlemény
A Lidl hivatalos friss élelmiszerpartnerként szponzorálja a 2023-as Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) összkerékpáros világbajnokságát. Az esemény különlegessége, hogy 2023 augusztusában első alkalommal rendezik meg egyszerre mind a 13 UCI világbajnokságot.


Augusztus 3. és 13. között Glasgow-ban és Skócia-szerte rendezik meg az UCI összkerékpáros világbajnokságot, a történelem egyik legnagyobb kerékpáros eseményét, mely első alkalommal egyesíti mind a 13 UCI-világbajnokságot egy nagyszabású rendezvénybe.

A Lidl számára mind nemzetközi mind hazai szinten stratégiai fontosságú az egészségtudatos életmód támogatása, így ennek fényében hozta meg döntését, miszerint ismételten egy nagyszabású sportesemény mellé áll. A Lidl hivatalos friss élelmiszer partnereként támogatja mind a 13 UCI világbajnokságot azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a testmozgás és az tudatos táplálkozás fontosságára az egészséges életmód előmozdításának érdekében. Kiskereskedőként a Lidl támogatja vásárlóit abban, hogy felelős vásárlási döntéseket hozzanak és széles kínálatával lehetővé teszi számukra, hogy friss, egészséges és kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező ár-érték arányú élelmiszerek közül válasszanak. Ez teszi a Lidl-t megbízható partnerré vásárlói számára a mindennapi bevásárlások során.

Nemzetközi szervezet és nemzetközi rendezvény

A Schwarz Csoport vállalataként a Lidl világszerte 31 országban több mint 12.000 áruházzal van jelen Európában és az Egyesült Államokban, ami tökéletesen illeszkedik a 2023-as UCI Kerékpáros Világbajnokság nemzetközi jellegéhez és sokszínűségéhez. A nagyszabású rendezvényen több mint 120 országból több mint 6.000 profi és amatőr kerékpáros fog versenyezni. Mindemellett ahogy a Lidl termékek mindenki számára elérhetőek, csak úgy, mint a kerékpározás: a sportág ideális bárki számára, aki aktívabbá szeretné tenni mindennapjait.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy részesei lehetünk egy ilyen innovatív és egyedülálló rendezvénynek. A közelgő UCI világbajnokság hivatalos friss élelmiszer partnereként ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet a mozgás és az egészséges táplálkozás fontosságára, és egyúttal hangsúlyozni elkötelezettségünket az iránt, hogy tudatosabb és egészségesebb élelmiszerkínálattal járuljunk hozzá az egészséges és aktív életmódhoz. Nagy izgalommal várjuk, hogy ezen a különleges eseményen együttműködhessünk a 2023-as UCI kerékpáros világbajnoksággal és együtt dolgozhassunk azon, hogyan inspiráljuk az embereket arra, hogy még több vitalitást és sportot vigyenek mindennapi életükbe” - nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációs vezetője.

www.lidl.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Lidl ; FMCG, kereskedelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: