Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Metrodom Green lakópark nyerte a Real Estate Awards év tervezett lakó projektje díját

2023.02.24

Forrás: Kertesz Communications Consulting, Metrodom Sajtóközlemény
Zöld, energiahatékony lakóparkkal válik még élhetőbbé a Millenniumi Városközpont
2023. február 23-án a Pesti Vigadóban ítélték oda a szakma egyik meghatározó elismerését, a Real Estate Awards-ot.


A 2012-ben alapított Metrodom Csoport, a magas hozzáadott értékű innovatív ingatlanok specialistája, zöld és különösen energiahatékony Metrodom Green lakópark projektjével nyerte el az év tervezett lakó projektje kategória díját.

A Metrodom Csoport több neves szakmai elismeréssel a háta mögött, előremutató és innovatív gondolkodással, környezettudatos és energiahatékony megoldásokkal építi a jövő otthonait. Szakemberei segítségével folyamatosan kutatja és fejleszti az újabb innovációkat, irányt mutatva a városi terjeszkedés jövőbeli lehetőségeihez. A Metrodom projektjei büszkén hirdetik, hogy nem egy szokványos ingatlanfejlesztő cégről van szó. A vállalat épületei túlmutatnak az átlagos lakóépületeken, mind műszaki, mind innovatív zöld megoldásaikkal. 

„Büszkék vagyunk rá, hogy projektjeinkkel a zöld fordulat élére tudunk állni, utat mutatva más ingatlanfejlesztőknek, hogy kövessék példánkat és együttesen zöld és fenntartható élettereket építsünk, ezekkel tegyük még élhetőbbé városainkat. A 2012 óta folyamatos törekvésünket erősíti meg, hogy különösen energiahatékony, "AA" energetikai besorolású, tetőre telepített napelem rendszerrel felszerelt, 50 százalék feletti zöldterületi mutatóval bíró Green projektünk nyerte el a Real Estate Awards - év tervezett lakó projektje díját – mondta el az elismerés átvételekor beszédében Kiss Gábor, a Metrodom Csoport műszaki igazgatója. 

Metrodom Green, a kulcsszó zöld és energiahatékony élettér 

A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán felépülő, 508 lakásos Metrodom Green a Millenniumi Városközpont egyik legkülönlegesebb, legkarakteresebb lakóparkja lesz. A prémium kategóriás épület és lakások nemcsak minőségükben és megjelenésükben lesznek kiemelkedőek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt is, amelyeknek köszönhetően a lakópark az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit. A lakóteret a zöld megoldásokon kívül extra hozzáadott értékű közösségi terek egészítik ki. A lakókat többek között közösségi nappali, wellness és szauna, babaszoba, játszótér, mászófal, napozó- és grillterasz, co-working iroda, valamint csomagpont és mikromobilitási állomások várják.

A Metrodom Green lakóparkot a zöld homlokzat, a belső park és a közösségi szolgáltatások mellett az "AA" energetikai besorolás és a tetőre telepített napelem rendszer teszik különlegesen fenntarthatóvá a hasonló méretű társasházak között. Az épület teremgarázsban minden beálló saját elektromos töltővel rendelkezik, így a tulajdonosok a villanyautóikat a lehető legegyszerűbben tudják tölteni.

Versenyben az év irodája címért 

Angyalföld közepén található a Metrodom és a Flatco közös flagship projektje, amely egy korábbi ipari épület átalakításával jött létre. A Flatco Iroda, még versenyben van a Real Estate Awards - az év irodája kategória jelöltjeként. „Örömmel vettünk részt a Teve utca iroda újjászületésében kivitelezőként és izgalommal várjuk a szakmai zsűri döntését.” – zárta beszédét a műszaki igazgató. 

A Metrodom Csoportról:

A 2012-ben alapított Metrodom Csoport a magas hozzáadott értékű innovatív ingatlanok hazai specialistája. A Metrodom Csoportoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van. A Metrodom Csoport a hazai lakóingatlan-fejlesztő piac egyik vezető szereplője. aktuálisan futó projektjei a Metrodom River és a Metrodom Green. A Metrodom csoport már több, mint 4.500 családi otthont adott át sikeresen az elmúlt 10 évben.

https://metrodom.hu/    


NEWS ; Ipari hírek ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: