Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A BlueVoyant nagy lendülettel és több mint 900 ügyféllel lépett az új évbe

2023.02.23

Forrás: MorphoCom - BlueVoyant Sajtóközlemény
A vállalatnál az ügyfelek számának növekedése mellett 35%-kal emelkedett a munkatársak száma 2022-ben


BUDAPEST, Magyarország, 2023.02.23. – A belső és külső kibervédelem területén iparágvezető BlueVoyant az ügyfelek még jobb kiszolgálása érdekében a tavalyi évben kiterjesztette globális jelenlétét és tovább fejlesztette technológiai képességeit. A vállalatnak több mint 900 ügyfele van több mint 40 országban, miközben 35 százalékkal növelte munkatársainak számát.
 
A BlueVoyant tavaly ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját, valamint egy 250 millió dolláros, ún. D-Series tőkebevonással tovább erősítette pozícióját.
 
•  Összesen több mint 35 százalékkal nőtt az alkalmazottak száma, így már 20 országban nyújtja a vállalat szolgáltatásait.
•  Budapesten megnyitotta kapuit az új európai kiberbiztonsági műveleti központ (SOC). 
•  Az éves ismétlődő bevételek 2018 óta átlagosan 108 százalékkal, 2022-ben pedig 80 százalékkal nőttek.
•  A szolgáltatási szerződések mérete átlagosan több mint 40 százalékkal növekedett           globálisan 2022-ben.
•  A vállalat új szingapúri regionális székhelyével kiterjesztette működését az ázsiai és csendes-óceáni térségre.
•  A vállalat több mint 10 új stratégiai partnert köszönthetett 2022-ben.
 
„A BlueVoyant növekedése azt bizonyítja, hogy a szervezeteknek szüksége van kibervédelemre az egyre kifinomultabb belső és külső fenyegetettségekkel szemben” – mondta James Rosenthal, a BlueVoyant vezérigazgatója és társalapítója. „Megoldásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy felismerjék és reagáljanak a belső kiberbiztonsági kihívásokra, azonosítsák és javítsák a sebezhetőségeket az ellátási láncukban, valamint proaktívan felszámolják a nyílt és dark web fenyegetéseit egyetlen integrált platformon keresztül. Növekedésünk is azt mutatja, hogy nagyon is valós az igény a teljes körű védelemre.”
 
„2022 jelentős év volt a BlueVoyant európai és főként magyarországi jelenlétében, ugyanis a múlt év elején nyitottuk meg a budapesti operációs központot (SOC), ahonnan nem csupán Európa, hanem a világ megannyi országának látjuk el a felügyeletét. Büszkék vagyunk a helyi szakértelemre, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően – mint például az amerikai kutatás-fejlesztési funkciók Magyarországra történő telepítése – pedig idén várhatóan megduplázzuk a munkatársak létszámát. Jelenleg több mint száz fő képviseli a BlueVoyantot Európában, közülük több mint harmincan dolgoznak hazánkban” – tette hozzá Rácz György Róbert, a BlueVoyant EMEA térségért felelős elnöke, a BlueVoyant Magyarország ügyvezető igazgatója.
 
Iparági elismerések
 
A BlueVoyant kifinomult technológiai képességeit számos iparági elismerés igazolja. A Microsoft az év amerikai biztonsági partnerévé – továbbá az új biztonsági szolgáltatási portfóliójának kulcsfontosságú partnerévé választotta, emellett a vállalat elnyerte a Microsoft Verified Managed XDR Solution Status-t.
A Deloitte Észak-Amerika egyik leggyorsabban növekvő vállalataként ismerte el, míg több elemzőcég a közelmúltban készített jelentéseiben iparági vezetőként hivatkozott a BlueVoyantra.
 
A partnerkapcsolatok kiemelt szerepét mutatja az is, hogy a vállalat számos díjat nyert el a The Channel Company (CRN) jóvoltából: többek között felkerült a 2022 Security 100 List-re és megkapta a 2022 Partner Program Guide 5 csillagos minősítését.
 
Jövőálló technológiák a fejlesztések középpontjában
 
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a BlueVoyant egyszerűen megvalósítható kiberkockázat-kezelést kínál ügyfelei számára.
 
•  Több mint 1 millió szervezet biztonsági és sebezhetőségi kockázatait azonosítja.
•  Felhőalapú technológiája naponta közel 5 petabájtnyi biztonsági adatot dolgoz fel.
•  Analitikája alapja a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia.
•  Automatizált megoldásokkal segíti a visszaélések megakadályozását és az adathalász webhelyek eltávolítását a pénzügyi veszteségek megelőzése és az ügyfelek hírnevének védelme érdekében.
•  Az  ügyfél biztonsági információ- és eseménykezelő (SIEM) platformjára folyamatosan telepíti az aktuális biztonsági tartalmakat, amellyekkel az ügyfél kiberbiztosági szakértői képesek felvenni a harcot a legfejlettebb támadásokkal szemben is. 
•  Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan felfedezzék az újonnan felmerülő sebezhetőségeket a saját szervezetükben és ellátási láncukban egyaránt.
 
A BlueVoyantról
A kibervédelmi iparág egyik vezető szereplőjeként a BlueVoyant egyedülálló technológiai képességeit egy felhőalapú platformban egyesíti, amely képes folyamatosan monitorozni a belső hálózatokat, a végpontokat, az ellátási lánc szereplőit, valamint a nyílt világhálót, a deep és a dark webet. 
A BlueVoyant átfogó és teljes körű kibervédelmi megoldása feltárja, ellenőrzi és rövid időn belül elhárítja a fenyegetéseket. A gépi tanulás és emberi szakértelem segítségével védi több mint 900 ügyfél digitális ökoszisztémáját szerte a világon és iparágvezető kibervédelmi képességeket biztosít számukra.
A New york-i székhelyű vállalat hazánkban 2021 óta van jelen, az új kiberbiztonsági műveleti központ (Security Operations Center) Budapestről Európa és a világ más országainak felügyeletét látja el. 
Weboldal: www.bluevoyant.com    

NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; - Microsoft

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: