Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Csomagoló és rakodó robotok

Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
Az új, automatizált csomagoló-gyártósorral a szigeteléseket gyártó Isomo cég megszünteti a szűk keresztmetszeteket és növeli a termelést


Feladat:
Olyan nagy sebességű, automatizált munkadarab-mozgató megoldás biztosítása, amellyel növelhető a gyártósorvégi kapacitás a kisebb csomagban érkező polisztirol szigetelőlemezekhez, illetve – a növekvő kereslet kielégítése érdekében – növelhető a termelés.

Megoldás:
Két darab FANUC 410iB/300 robottal felszerelt új gyártósor felállítása a lemezkötegek kirakodásához és szállításához. Az első robot által ellátott második robot a megfogóegységei segítségével felveszi a megfelelő számú lemezt, és ha már elegendő számú lemezt talált, akkor elküldi őket a csomagológépnek. Könnyen használható, az egész berendezés egyetlen számítógépről vezérelhető és működtethető.

Eredmény:
A csomagolókapacitás megduplázódott, ezzel megszüntetve egy szűk keresztmetszetet; az ügyfél növelni tudta a termelést. A robotok sebessége és hatékonysága csökkentette a ciklusidőket, így a három műszak helyett már kettő is elég.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: