Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

BIOFACH: Európa legnagyobb biopiaca elevenedik meg Nürnbergben

2023.02.15

Forrás: Agrármarketing Centrum, Külpiaci hírek
Szuperélelmiszerekkel és egészségtudatos termékekkel vesz részt Magyarország Európa legnagyobb bio szakvásárán


Harminchárom éve rendezik meg Nürnbergben a kontinens legjelentősebb bio szakvásárát, a BIOFACH-ot. A 2023. február 14-17. között zajló eseményen szigorú kritérium, hogy a kiállított termékeknek kizárólag ökológiai gazdálkodásból, vagy ökológiai állattenyésztésből kell származniuk.

A vásár minden évben több mint ötvenezer látogatót vonz, és az ökológiai termeléssel, biotermékek előállításával foglalkozó vállalkozások legnagyobb szakmai platformja.

A kiállításon való részvétel nagy lehetőség a magyar cégek, kistermelők, forgalmazók számára is.

Az Agrármarketing Centrum 116 négyzetméteres közösségi standján ezúttal tíz vállalkozás kínálja termékeit és szolgáltatásait. A kiállítók többek között hidegen sajtolt magolajokat, bio búza-, kukorica- és tönkölytermékeket, szárított fűszernövényeket, szuperélelmiszereket, biotésztákat, valamint bio zöldségeket és gyümölcsöket ajánlanak a szakmai érdeklődők figyelmébe.

A standon a beszerzők megismerkedhetnek az Agrármarketing Centrum által 2021-ben elindított Hungarian Food Business Programmal is, amelynek elsődleges célja, hogy segítse a magyar élelmiszergyártók külpiaci térnyerését.

Az üzletfejlesztési program központi eleme a Hungarian Food Business Catalogue, amely egy valós idejű, online cég- és termékkatalógus, közvetlen kapcsolatfelvételi platform. A Biofach magyar standján külön standrészen, interaktív eszközzel mutatják be a beszerzők számára a programot.

www.amc.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: