Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Országos Középiskolai Pneumatika Verseny

2023.02.02

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A szombathelyi Schaeffler Akadémia tanműhelyének diákjai idén is indultak a Csernyánszky Imre Országos Középiskolai Pneumatika Versenyen, mely 2023-ban 30. alkalommal kerül megszervezésre, és melyre több mint 20 középiskola tanulói neveztek.


Csiszler Dominik és Farkas Bálint kiváló diákjaink és egyben partnerünk, a Vas Megyei SZC Barabás György Műszaki Szakképző Iskola végzős tanulói.

Az elődöntő ma zajlott több helyszínen, melyek egyike vállalatunk volt: Siemens platformon dolgoztak a fiúk, a 2 órás elméleti részt egyénileg kellett teljesíteniük, a gyakorlati feladatokat 3 óra alatt közösen kellett megoldaniuk. Pneumatikai, elektro-pneumatikai és PLC ismereteik is megmérettetésre kerültek.

A döntőre a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiumban kerül sor március 31-én. Drukkolunk a fiúknak!

Részletek az országos versenyről: https://pneumatikaverseny.hu/    

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; CNC-PLC ; - Siemens ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: