Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Rolls-Royce Magyarország új szintre lép a légiiparban

2023.01.31

Forrás: Rolls-Royce Magyarország Sajtóközlemény
A Rolls-Royce Magyarország sikeresen teljesítette a légiközlekedés minőségbiztosítási előírásokat, a szabványok teljesítésével csatlakozott a Rolls-Royce Electrical több olyan telephelyéhez, amelyek már rendelkeznek az EN9100 tanúsítvánnyal.


A tanúsítvány megszerzése nagyszerű lehetőség arra, hogy tovább formáljuk a fejlett légiközlekedés piacát, fejlesszük a mérnöki, irányítási és támogatói folyamatainkat. Emellett lehetővé vált, hogy a Rolls-Royce Magyarország teljes értékű beszállítója lehessen a légiiparnak. A rendszerek fejlesztése jelentős versenyelőnyt jelent és támogatja célunkat, hogy a városi és regionális légiközlekedés piacán vezető szerepet töltsünk be az elektromos és hibrid-elektromos energiaelosztó- és hajtásrendszerek mérnöki innovációjával. 

A légiipar szigorú és roppant egyedi minőségirányítási követelményeket támaszt, az EN9100 tanúsítás éppen ezeket foglalja össze, a követelmények teljesítéséhez biztosít útmutatást. Az audit során vizsgálták a kutatási és fejlesztési, valamint a tervezési folyamatokat az elektromos hajtásrendszerek prototípusainak alkatrészeire és alrendszereire vonatkozóan, valamint az ezekhez kapcsolódó beszerzési eljárásokat. A teljeskörű vizsgálat során megerősítették, hogy a Rolls-Royce Magyarország minden vizsgált területen megfelelt a légiipar legmagasabb szintű elvárásainak.

"Ez a mérföldkő egy új korszak kezdete, amelyben a tanulásra és a fejlődésre, rendszereink és folyamataink szabványosítására, valamint a megszerzett eredmények beépítésére összpontosítunk versenyképességünk növelése érdekében. A minőség a legmagasabb termékbiztonsági szintet jelenti, amelyet integrált tervezési megközelítéssel, kiváló mérnöki folyamatokkal, valamint folyamatos fejlesztéssel valósítunk meg. Büszkék vagyunk mérnökeinkre a repülés jövőjének forradalmasítása érdekében folytatott munkájukért" - mondta Kovács Zsolt, a Rolls-Royce Magyarország minőségügyi vezetője.

rolls-royce.com/magyarorszag    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Rolls-Royce Magyarország ; Munkagép, haszongép ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: