Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Kingston DDR5-ös szervermemóriáit validálták a 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorra

2023.01.23

Forrás: MorphoCom - Kingston Sajtóközlemény
Budapest – 2023. január 23. – A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy


64 GB, 32 GB és 16 GB kapacitású Server Premier DDR5 4800MT/s regiszteres DIMM memóriáit validálták a 4. generációs Intel® Xeon® Scalable  (korábban Sapphire Rapids kódnevű) processzorra.

A Kingston több mint 35 éve megbízható memóriamárkának számít a vezető szervergyártók és a világ legnagyobb adatközpontjai körében. A Server Premier a Kingston szabványos memóriamegoldása, amelyet specifikáció alapján „fehér dobozos” szerverekhez értékesítenek, és amely rendelkezik a vezető alaplap- és rendszergyártók platformvalidációjával és minősítésével. Zárolt anyagjegyzéke (BOM) garantálja az elsődleges komponensek egységes márkáját és verzióját (beleértve a DRAM-ot, a regisztert, a PMIC-et, az SPD-hubot, a hőérzékelőket és a PCB-t). Minden Kingston szervermemória-megoldás 100%-ban tesztelt, és a hibák korai felismerése érdekében szigorú dinamikus beégetési folyamaton esik át még a gyártóüzemben.

A Server Premier jellemzői:
•  Zárolt anyagjegyzék (BOM)
•  Alkatrészváltoztatási értesítések (PCN) – 90 nappal előbb
•  Kiszámítható fejlesztési ütemterv 8 negyedévre előre
•  Szerverplatform-validáció
•  Vezető szerveralaplap-gyártók minősítése
•  Korlátozott élettartam-garancia
•  Iparágvezető szerviz és támogatás

Az Intel 4. generációs Xeon Scalable processzora elsőként támogatja az új generációs DDR5 szerverosztályú memóriát, és nyolc memóriacsatornával rendelkezik, csatornánként legfeljebb két DIMM-hez, illetve CPU foglalatonként 16 DIMM-hez. Minden DDR5 regiszteres DIMM memória 38,4 GB/s maximális sávszélességet biztosít 4800MT/s sebességen, ami többcsatornás konfigurációkban számottevő teljesítménynövekedést eredményez a DDR4-alapú szerverekhez képest. A DDR5 fejlett funkciókat vezet be a megbízhatóbb és hatékonyabb memória-alrendszer kialakításához – például chipen belüli hibajavítást (ODECC), a memóriabankok számának és a burst hosszúságának megduplázását, jobb memóriafrissítési műveleteket, feszültségszabályozó áramkör (PMIC) beépítését, további hőmérséklet-érzékelőket, a DFE (Decision Feedback Equalization) alkalmazását és két független 32 bites (az ECC esetében 40 bites) alcsatornát.

„Örömmel jelentjük be, hogy újgenerációs szervermemória-komponenseinket validálták az Intel 4. generációs Xeon Scalable processzorára. A memóriagyártók számára mindig a validálás az első lépés memóriamegoldásaik minőségének és kompatibilitásának bizonyítására. A DDR5 biztosítja a sávszélesség és a kapacitás skálázásához szükséges technológiát, kielégítve ezzel a jövő adatközpontjainak teljesítményelvárásait” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA DRAM üzletágának vezetője.

Az alábbi modulok már elérhetők:
- KSM48R40BD4TMM-64HMR ; 64GB DDR5-4800 ECC Regiszteres DIMM x80 CL40 2Rx4 1.1V
- KSM48R40BS4TMM-32HMR ; 32GB DDR5-4800 ECC Regiszteres DIMM x80 CL40 1Rx4 1.1V
- KSM48R40BD8KMM-32HMR ; 32GB DDR5-4800 ECC Regiszteres DIMM x80 CL40 2Rx8 1.1V
- KSM48R40BS8KMM-16HMR ; 16GB DDR5-4800 ECC Regiszteres DIMM x80 CL40 1Rx8 1.1V

További információért látogasson el a kingston.com oldalra.

Keresse fel a Kingstont az alábbi helyeken:
YouTube ; Instagram ; Facebook ; LinkedIn ; Twitter ; Kingston Is With You

A Kingston Technology Europe Co LLP-ről 
A Kingston Technology Europe Co LLP és a Kingston Technology Company, Inc. ugyanannak a vállalatcsoportnak („Kingston”) a tagjai. A Kingston a világ legnagyobb független memóriatermék-gyártóinak egyike. A big data megoldásoktól a laptopokon és a PC-ken át az IoT-alapú (pl. hordható és okostechnológiai) eszközökig, a „design-in” és a szerződéses gyártásig, a Kingston számos területen segíti a mindennapi élethez, munkavégzéshez és játékhoz szükséges megoldások létrehozását. A világ legnagyobb PC-gyártói és felhőszolgáltatói veszik igénybe a Kingstont gyártási szükségleteik kielégítésére, és lelkesedésünkkel hozzájárulunk a világszerte napi szinten használt technológia működéséhez. Termékeinken túlmutatva a teljes képre fókuszálunk, hogy hatékonyan kielégíthessük ügyfeleink igényeit, és olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek pozitív változást hoznak a világba.  Ha szeretne többet megtudni arról, milyen támogatásra számíthat a Kingstontól a „Kingston Is With You” szlogen jegyében, keresse fel a Kingston.com oldalt.

Szerkesztők figyelmébe: További tájékoztatásért, valamint a teszttermékek igénylésével és vezetői interjúk készítésével kapcsolatos részletekért keresd Cser Fannit. Sajtófotók a Kingston sajtószobájában találhatók itt.
#  #  #
A Kingston és a Kingston logó a Kingston Technology Corporation bejegyzett védjegye. Az IronKey a Kingston Digital, Inc. bejegyzett védjegye. A Kingston FURY és a Kingston FURY logó a Kingston Technology Corporation védjegye. Minden jog fenntartva. A többi védjegy a megfelelő jogtulajdonos vállalatokhoz tartozik.

Kingston.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: