Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás - 2023. január 25-28.

2023.01.25

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Beszéljenek a számok!
4 nap, 7 pavilon, 36.000 eladott négyzetméter, 300 kiállító


Elindult a jegyvásárlás
Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan megnyitja kapuit a 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül.
MEGVESZEM:
https://agromashexpo.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/   

Utazzon kedvezményesen

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2023. január 25-28. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra az utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. 
Felhasználás feltételei: 
https://hungexpo.hu/wp-content/uploads/Utazzon-kedvezm%C3%A9nyesen-az-AGROmashEXPO-ra.pdf   

Az AGROmashEXPO 2023-ben ismét az AgrárgépShow-val közösen kerül megrendezésre, így látogatóinkat hatalmas kínálat várja majd a kibővült HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén.

Az AGROmashEXPO tökéletes fórum a mezőgépek, a precíziós gazdálkodás digitális megoldásai, az input anyagok és eszközök gyakorlati megismerésére, a szakma újdonságainak megosztására.

Méltán lehetünk büszkék a 2023-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow előkészületeire. Az utóbbi évek nehézségei után ismét rég látott méreteket ölt a kiállítás.

A HUNGEXPO Zrt. mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a magyar mezőgazdaság szereplőinek helyet teremtsen a bemutatkozásra, a szakmai fórumokon való részvételre, tudásátadásra, üzletkötésre.

Ez 2023-ban sem lesz másként, januárban ismét várja a hazai agrárcégek legjavát az AGROmashEXPO és AgrárgépShow! 

https://www.youtube.com/watch?v=h2WYkYsWoa8  
AGROmashEXPO - Interjú Dr. Szabó Istvánnal ; 1:12 

Visszatekintés a 2022-es AGROmashEXPO-ra, találkozzunk 2023-ban is!

Véget ért a 2022-es év első, nagyszabású kiállítása a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Bár az idei 40. AGROmashEXPO látogató száma – a járványhelyzet miatt – elmaradt a megszokottól, a csaknem 200 elégedett kiállító és a tizenötezer látogató igazolta a szervezők döntését, hogy itt volt az ideje visszatérni a virtuális világból a valódi kiállítói térbe.

Több évtizedes hagyományt tört meg a világot és benne a világgazdaságot átformáló járványhelyzet 2021-ben, amikor az év első kiállítását, a magyar agrárium legjelentősebb találkozóját csak virtuális térben rendezhette meg a Hungexpo. A szervezők szerint ezért is volt különösen fontos az idei rendezvény.

„Kiállítóink nagyobb része észrevette azt, hogy a járvány ugyan bezárt egy ajtót, de kinyitott egy másikat. Vagy mondjuk úgy: voltak olyan bátrak, hogy a korlátozások figyelembevételével, okosan a körülményekhez illesztve a megjelenést, újfent teljes fegyverzettel jelenjenek meg ügyfeleik és partnereik előtt.” Így fogalmazott a kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója. Hozzátette: a Hungexpo tavaly zárult megújulása teszi lehetővé, hogy a jövőben a korábbinál kétszer nagyobb kiállítási területen fogadják a kiállítókat. 

https://www.youtube.com/watch?v=GWj8Ix-DOFQ  
AGROmashEXPO 2022 ; 3:17  

A kiállítók többsége is igazolta a szervezők döntését.

„Nagy várakozással voltunk a kiállítás látogatottságát illetően. Vajon eljönnek-e a gazdálkodók? Az eltel négy nap tapasztalat alapján már elmondhatjuk, hogy pozitív élményünk volt ezzel kapcsolatban. Igaz, hogy kevesebb látogató volt az előző kiállításokhoz képest, de akik eljöttek azok érdeklődőek voltak, és sokan ajánlatkéréssel fordultak a kollégák felé. Biztos vagyok benne, hogy konkrét vásárlások is realizálódnak majd. Visszatekintve is jó ötlet, hogy eljöttünk” – mondta Hatala László, a DM-Ker Nyrt. munkatársa.

Reinhardt Kappis, a kiállításon részt vevő osztrák FrigorTec GmbH üzletkötési igazgatója azt emelte, ki, hogy az AGROmashEXPO kiállítóinak széles spektruma és a nemzetközi látogatók nagy száma miatt döntöttek a részvétel mellett, és a mostani négy nap után úgy látják: jövőre biztosan visszatérnek Budapestre.

Az idei kiállítás egyik slágere a martonvásári Marton Genetics standja volt. A formabontó kiállítással, köztük egy valódi űrhajóval és az első magyar űrhajós, Farkas Bertalan részévételével azt mutatták be, hogy a hazai agrárium és a hozzákapcsolódó innovációk, szabadalmak sok tekintetben az űrtechnológiáját képviselik. „A lehető legjobb döntést hozta a cégcsoportunk amikor a 40. AGROmashEXPO-n való részvétel mellett döntött. Támogatva ezzel a rendezvény sikerességét, úgy, hogy a cégcsoport ideológiájának megfelelő irányvonalak maximális képviselete mellett legyen jelen a kiállításon. Rendezvényen való részvételünk maximálisan hozta a tervezést, kivitelezést megelőzően megfogalmazott célok megvalósulását” – jelentette ki Dr. Balla Zoltán, a Marton Genetics Kormányzati és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője. 

Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára a kiállítás megnyitóján elmondta: a hazai agrárium az elmúlt években elkezdett érdemben felzárkózni versenytársaihoz. „Ezt jelzi az is, hogy míg 2010-ben 41 százalékát érte el az EU átlagos termelékenységének, mára 66 százalékra javította azt. Nyertese lehet a következő éveknek, amelyet történelmi jelentőségű források alapoznak meg. A háromszorosára emelkedett vidékfejlesztési támogatások új dimenziókat nyitottak meg a gazdálkodók előtt” – mondta az államtitkár, hozzátéve, hogy a 2023-mal kezdődő évek támogatási stratégiájában továbbra is előnyt élveznek a fejlesztések, a digitális megoldásokat támogató pályázatok.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke szerint az agrártechnológia fejlődése rendkívüli, főképp azzal összehasonlítva, hogy a gazdálkodók évszázadokon át szinte ugyanazt a tudást adták át nemzedékről nemzedékre. Győrffy Balázs hozzátette, hogy a kamara fontos feladatának tekinti az újítások megismertetését a termelőkkel, hogy javíthassák a termelékenységüket, és ezzel egyre nagyobb jövedelmet érhessenek el.

Az Új Mezőgazdasági Magazin Szilvási Krisztina kereskedelmi igazgatóval készített egy rövid interjút a fejlesztéssel és az idei rendezvénnyel kapcsolatban. A videóban látszódik a megújult terület és az impozáns kongresszusi központ is. Érdemes megnézni!

https://www.youtube.com/watch?v=QQMf8dYDZ5M   
AGROmashEXPO 2022 ; 4:08  

A kiállítás honlapja: 
https://agromashexpo.hu/    

www.hungexpo.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; YouTube ; Fém, gépipar ; Agrár ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: