Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ speciális *Motorsports Collectors Edition* változata

2023.01.12

Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A 2022-es Formula 1-es szezon lezárultával a Mercedes-AMG bemutatja az SL 63 4MATIC+ különleges változatát, amely a Mercedes-AMG F1 W12 E PERFORMANCE versenyautó megjelenését tükrözi vissza.


A high-tech ezüstmetál és az obszidián fekete fényezés összefonódását a motorsportok csúcskategóriája inspirálta. Ugyanez igaz az autón megjelenő csillagmintázatra és a PETRONAS színekben tündöklő kontrasztokra, amelyek az első légterelőn, az oldalsó betéteken és a hátsó diffúzoron is visszaköszönnek. A látványt a matt fekete, 21 colos, AMG, 10-ikerküllős, kovácsolt alumínium keréktárcsák teszik teljessé, PETRONAS színekkel ellátott szegélyekkel. Az elektromos működtetésű vászontető fekete.

Az AMG aerodinamika csomag nem csak a látványt fokozza: az első és a hátsó lökhárító nagyobb légterelői, a nagyobb hátsó diffúzor és az alsó járműborítás aktív kialakítása az aerodinamikai tulajdonságokat is javítja, nagyobb leszorítóerőt és kisebb légellenállást szavatolva. Mindez a fokozott hatékonyság mellett előnyösebb vezetési tulajdonságokat is magával hoz nagy sebességnél.
Az AMG Night csomag és az AMG Night csomag II a ’Motorsport Collectors Edition’ vizuális megjelenését fokozza. Az AMG Night csomag esetében az első légterelő ajak, az oldalsó panelek, a visszapillantó tükrök borítása és a hátsó diffúzor betétje is magasfényű fekete színt kapott, emellett pedig a kipufogóvégek is sötétítettek. Az AMG Night csomag II sötét króm részletekkel egészül ki a hűtőrácson, valamint a típusfeliratok és a hátsó Mercedes csillag esetében. Emellett a fényszórók és a hátsó lámpák belső részei is sötétítettek. Az AMG nagyteljesítményű, kompozit fékrendszer féknyergei ugyancsak fekete színben pompáznak. Az ezüstkróm, AMG feliratos tanksapka ugyancsak a kiadás különlegességét hangsúlyozza.
 
A széria AMG Performance ülések kétféle kárpitozással érhetők el: a fekete nappa bőr/MICROCUT mikroszálas kárpitozás vörös kontrasztvarrással és a fejtámlákon dombornyomott AMG emblémával rendelkezik – valamint ugyanez elérhető sárga kontrasztvarrással is. Az AMG karbonszálas díszítőelem teljes harmóniában áll a szintén karbonszálas betéttel rendelkező, fűthető AMG Performance kormánykerékkel.

A Burmester® high end 3D térhatású hangrendszer, a hangulatvilágítás, az MBUX belső tér asszisztens, a vezetéstámogató csomag és a head-up display is az alapfelszereltség része a kivételesen gazdagon felszerelt speciális modell esetében. Az AMG TRACK PACE alkalmazás versenypályás vezetés során látja el a vezetőt számos információval. A csomagtér rendező csomag a hétköznapi praktikumot fokozza, míg a megvilágított AMG ajtóküszöbök AMG logóval üdvözlik az utasokat.
Az értékes speciális kiadás védelmét szolgálja a GUARD 360o csomag. Emellett pedig minden ügyfél egy AMG logóval ellátott beltéri autóponyvát kap az autóhoz, amelynek szellőző külső rétege szakadásmentes műszálból, antisztatikus belső része pedig szőtt flanelből áll, és tökéletesen megóvja az autót a portól és a karcolódástól.

www.mercedes-benz.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: