Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A L*Oréal két új, CES® 2023 innovációs díjnyertes szépségápolási technológiát mutat be

2023.01.05

Forrás: Avantgarde Group, L'Oréal Sajtóközlemény
A HAPTA a világ első kézben tartható számítógépes sminkapplikátora, amelyet a korlátozott kéz- és karmozgású felhasználók számára terveztek


A L'Oréal Brow Magic az első olyan intelligens szemöldök smink applikátor, amely a felhasználóknak személyre szabott szemöldököt biztosít az arcformájuknak megfelelően, másodpercek alatt
 
A L'Oréal a CES® 2023 kiállításon két új technológiai prototípust mutatott be, amelyek bővítik a szépség kifejezéséhez való hozzáférést. A HAPTA, az első kézben tartható, ultraprecíz, számítógépes sminkapplikátor, amelyet a korlátozott kéz- és karmozgású felhasználók szépségápolási igényeinek kielégítésére terveztek. A L'Oréal Brow Magic, az első otthoni elektronikus szemöldök sminkapplikátor, amely másodpercek alatt személyre szabott szemöldököt biztosít a felhasználók számára.
 
„A L'Oréal számára a szépség jövője inkluzív. És ezt a jövőt a technológia teszi még elérhetőbbé" - mondta Nicolas Hieronimus, a L'Oréal Csoport vezérigazgatója. „Az a két fogyasztói technológia, amelyet idén a CES-en mutatunk be, vállalatunk valódi célját képviseli: olyan szépséget teremteni, amely előremozdítja a világot."
 
Bemutatjuk a HAPTA-t
Becslések szerint világszerte 50 millió ember él korlátozott finommotoros képességekkel. Ez pedig néhány mindennapi kézmozdulatot, például a sminkelést is kihívássá teszi.  A L'Oréal tudósai és mérnökei fejlesztése alatt álló HAPTA egy kézben tartható, ultraprecíz intelligens sminkapplikátor a korlátozott kéz- és kar-mozgékonyságú felhasználóknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy otthon is stabilan felvigyék a rúzst. A HAPTA az eredetileg a Verily által kifejlesztett technológiát fogja tartalmazni, amely stabilizálja és kiegyenlíti az evőeszközöket, hogy a korlátozott kéz- és karmozgékonyságú emberek számára lehetővé tegye a magabiztos és független étkezést. 
 
A HAPTA kulcsa a beépített intelligens mozgásvezérlés és a testreszabható tartozékok kombinációja, amelyek a felhasználó számára jobb mozgástartományt, a nehezen nyitható csomagolások könnyebb használatát és az egyébként nehezen elérhető precíziós alkalmazást biztosítják – ezáltal pedig a felhasználók magabiztosnak, függetlennek érzik magukat és képesek lesznek a szépség önkifejező erejének élvezetére.
 
„Az inkluzivitás az innováció és a szépségtechnológiai stratégiánk középpontjában áll" - mondta Barbara Lavernos, a L'Oréal kutatásért, innovációért és technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese. „Elkötelezettek vagyunk és szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy olyan új technológiákat hozzunk létre, amelyek olyan szépségápolási szolgáltatásokat működtetnek, amelyek minden egyén végső vágyait, elvárásait és kielégítetlen igényeit kiegészítik és elérik."
 
A HAPTA mágneses rögzítéssel van ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű, ergonomikus használatot, 360 fokos forgást és 180 fokos hajlítást. A kattintás funkcióval a felhasználó be tudja állítani a kívánt pozíciót, használat közben végig ebben tud maradni és rögzítheti is a későbbi használatokhoz ezt a személyre szabott beállítást. A HAPTA beépített akkumulátorral (három óra a teljes feltöltésig) és készüléktöltéssel rendelkezik, ami egyórás folyamatos használatot eredményez (kb. 10+ használat).
 
A HAPTA eszközét a L'Oréal tulajdonában lévő Lancôme márkával 2023-ban kísérleti jelleggel tesztelik, először egy rúzs applikátorral, majd a jövőben további sminkalkalmazásokkal.
 
„A Lancôme évek óta arra törekszik, hogy minden nő számára az igényeihez igazodó szépségápolási megoldásokat kínáljon. A szépségtechnológia lehetővé tette számunkra, hogy még erőteljesebben teljesítsük ezt a küldetést, forradalmasítva a szépségápolási termékek és szolgáltatások fejlesztésének módját, és lehetővé téve a nagyobb mértékű személyre szabást" - mondta Françoise Lehmann, a Lancôme globális márkaelnöke. „A HAPTA-val még egy lépéssel tovább megyünk, és a szépségápolás használatát még elérhetőbbé tesszük, hiszen mindenkinek egyenlő hozzáférést kell biztosítani hozzá."
 
Bemutatjuk a L’Oréal Brow Magic-et
Eddig a kívánt szemöldök megjelenés eléréséhez több termékre, időre és szakértelemre volt szükség - a pontos eredmény eléréséhez pedig drága professzionális szolgáltatásokra, például microbladingre (szemöldöktetováló technika). A L'Oréal Brow Magic segítségével azonban az emberek otthon is elérhetik a természetes szemöldökük és arcvonásaik alapján személyre szabott szemöldök kinézetét.
A L'Oréal által a Prinker (a nyomtatott, nem állandó tetoválások úttörője) technológiai céggel közösen kifejlesztett L'Oréal Brow Magic a professzionálishoz hasonló eredményeket tesz elérhetővé otthon is. A 2400 apró fúvókát és az akár 1200 csepp /inch (1 inch=2,54 cm) (dpi) nyomtatási felbontású nyomtatási technológiát használó L'Oréal Brow Magic az első kézi, könnyű, elektronikus szemöldöksminkelő applikátor, amely másodpercek alatt a legpontosabb szemöldökformát biztosítja a fogyasztók számára. 
 
A L'Oréal Modiface AR technológiáját használva a L'Oréal Brow Magic beszkenneli a felhasználó arcát, és ajánlásokat tesz a microblading, micro-shading vagy töltőanyag-hatásokra.
 
„A L'Oréal szépségipari technológiai programjának erősségét a partnerségek minősége támasztja alá" - mondta Guive Balooch, a L'Oréal globális kutatási és innovációs technológiai inkubátorának vezetője. „Gyakran találunk olyan briliáns technológiát, amelyet a szépségápolástól eltérő területen alkalmaznak. A L'Oréal szépészeti örökségét ezekkel a fejlett technológiákkal ötvözve teljesen új szépségápolási módokat hozhatunk létre - újragondolva az eredeti technológiát, és ezzel együtt a hagyományos szépségápolási élményt is."
 
A készülék használata:
●  Nyissa meg a L'Oréal Brow Magic alkalmazást, és szkennelje be az arcot a Modiface szemöldökolvasóval
●  Válassza ki a kívánt formát, vastagságot és hatást
●  Ecsettel kenje át a szemöldökét a L'Oréal Brow Magic primer-rel
●  Mozgassa a nyomtatót a szemöldökön végig egyetlen, lendületes mozdulattal.
●  Vigyen fel egy fedőréteget a szemöldök fixálásához
 
A L'Oréal Brow Magic által készített szemöldök könnyen eltávolítható egy hagyományos sminklemosóval. A L'Oréal Brow Magic várhatóan 2023-ban kerül forgalomba.
 
A L’Oréalról  
A L'Oréal, a világ vezető szépségipari szereplőjeként több mint 110 éve egyetlen dolognak szenteli magát: a szépség iránti vágyak teljesítésének. Célunk, hogy olyan szépséget hozzunk létre, amely előremozdítja a világot. Szépséget, amely befogadó, etikus, nagylelkű és elkötelezett a társadalmi és környezeti fenntarthatóság iránt. A 35 nemzetközi márkából álló széles portfóliónkkal és a L'Oréal a jövőért programunkban vállalt ambiciózus fenntarthatósági elkötelezettségünkkel a világ minden egyes emberének a legjobbat kínáljuk a minőség, a hatékonyság, a biztonság, az őszinteség és a felelősségvállalás terén, miközben a szépséget a maga végtelen sokszínűségében ünnepeljük. 85 400 elkötelezett munkatársunkkal, kiegyensúlyozott földrajzi jelenléttel és az összes értékesítési hálózaton (e-kereskedelem, fogyasztási cikkek piaca, áruházak, gyógyszertárak, fodrászszalonok, márkaüzletek és repülőtéri üzletek) keresztüli értékesítéssel, a Csoport 2021-ben 32,28 milliárd euró forgalmat bonyolított. A világ 11 országában található 20 kutatóközpontjára és a több mint 4 000 kutatót és 3.000 tech szakembert foglalkoztató, elkötelezett kutatási és innovációs csapatára támaszkodva a L'Oréal arra összpontosít, hogy feltalálja a szépség jövőjét és a Beauty Tech bajnoka legyen. 
További információ: https://mediaroom.loreal.com/     
 
"Ez a sajtóközlemény nem minősül ajánlattételnek, vagy a L’Oréal részvényeinek megvásárlására vonatkozó ajánlatkérésnek. Ha átfogóbb információkat szeretne kapni a L’Oréalról, kérjük, olvassa el a www.loreal-finance.com weboldalon nyilvánosan elérhető angol nyelvű dokumentumokat, amelyeket Franciaországban az Autorité des Marchés Financiers-nál vettek nyilvántartásba. Ez a sajtóközlemény előrejelzési információkat tartalmazhat. Habár a vállalat úgy véli, hogy ezek az állítások a sajtóközlemény közzétételének napján reális feltételezéseken alapulnak, természetükből adódóan olyan kockázatoknak és bizonytalanságoknak vannak kitéve, amelyek a tényleges adatok és jelen nyilatkozatban előrevetített adatok közötti eltéréshez vezethetnek.”
 
www.loreal.hu 

NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: