Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Díjat nyert a Schneider Electric megoldása

2022.11.04

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Akár 30 százalékos energiamegtakarítást is elérhetnek vele a motorok
Elnyerte a leginkább klímabarát termék díját az ide New York-i Klímahéten a Schneider Electric Altivar frekvenciaváltója.


A fordulatszám vezérléséhez használt megoldás segítségével akár 30 százalékkal is csökkenthető a motorok energiafelhasználása.

„Most Climate-Positive Carbon Handprint Product Award” díjjal ismerték el a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Altivar termékcsaládját az idei New York-i Klímahéten. A „Carbon Handprint Awards” olyan termékeket díjaz, amelyek jelentős pozitív éghajlati hatást fejtenek ki, és segítenek a gazdasági szereplőknek abban, hogy számottevő mértékben csökkentsék a kibocsátásukat. Az Altivar frekvenciaváltók csökkentik a motorok energiafogyasztását azáltal, hogy mindig az aktuális terhelésnek megfelelő fordulatszámon működnek, így növelik az ipari tevékenységek energiahatékonyságát.

A motorok használatának hatékony tervezésével és menedzselésével az Altivar frekvenciaváltók akár 30 százalékos energiafogyasztás-csökkenést is eredményezhetnek. Átlátható és szigorú módszertan alapján készült becslések szerint a 2018-2021-es időszakban a Schneider Electric által értékesített frekvenciaváltók élettartama alatt több mint 140 millió tonna CO2-kibocsátás takarítható meg vagy kerülhető el.

A CO2-előnyök mellett az Altivar termékcsaládban Green Premium™ termékek is találhatók, amelyek kapcsán részletes információk állnak rendelkezése a jogszabályi megfelelésről, az anyagtartalomról, a környezeti hatásukról és a körforgásos gazdaságban hasznosítható tulajdonságaikról. A Schneider Electric azért hozta létre a Green Premium programot, hogy átláthatóságot biztosítson a környezeti és szabályozási információk kapcsán, és egészségesebb termékeket kínáljon az ügyfeleknek.

https://www.se.com/hu/hu/  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: