Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újabb élelmiszermentő intézkedés a Lidl-től

2022.12.12

Forrás: Lidl Hírek
A Lidl Magyarország elindította „Mentsük meg!" élelmiszermentő akcióját, mellyel tovább bővíti az élelmiszerpazarlás mérséklése érdekében tett intézkedéseinek körét.


A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerpazarlás csökkentésére, ezért tovább bővíti ezirányú intézkedéseinek körét. Ennek jegyében az áruházlánc novemberben Budapesten elindította a „Mentsük meg!” akciót, ahol a még fogyasztható, de kisebb hibákkal rendelkező zöldségeket és gyümölcsöket egységcsomagban kínálja vásárlóinak. A 3,5 kg-os zöldségből és gyümölcsből vegyesen összeállított csomagokat rendkívül kedvező áron, mindösszesen 399 Ft-ért lehet megvásárolni. A csomagok országszerte, az áruházlánc minden magyarországi áruházában megtalálhatóak lesznek várhatóan 2023. február végével. A vállalat célja, hogy tovább minimalizálja a keletkező élelmiszerfelesleget, valamint ezáltal is támogassa a magyar családok egészséges táplálkozását.

www.lidl.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; - Lidl

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: