Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

VI. Automotive Focikupa

2022.10.14

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
A hazai autó- és elektronikai ipar 60 vállalatának legügyesebb amatőr játékosai jelentkeztek idén is az Automotive Focikupára – köztük szombathelyi és debreceni vállalatunk kollégái.


A Schaeffler Savaria Kft. focistái az egész napos labdarúgó tornán magas színvonalú mérkőzéseken bravúros játékkal az előkelő második helyet szerezték meg.

„Emberfeletti, amit a srácok letettek az asztalra! Kicsit el voltunk keseredve a döntő után, de ennek ellenére úgy gondolom ez egy hatalmas eredmény, hiszen 60 csapat közül lettünk a másodikak, remek játékkal. A torna szervezése és lebonyolítása a korábbi évekhez hasonlóan profi volt. Nagyon büszke vagyok a csapat összes tagjára és köszönöm mindenkinek, aki részt vett ebben a sikerben” – mondta szombathelyi vállalatunk csapatkapitánya, Tóth Roland. A csoportból másodikként - 1 vereséggel és 4 győzelemmel - a Mercedes Benz csapata mögött jutott tovább a csapat az egyenes kieséses szakaszba, ahol kapott gól nélkül jutottak be a torna döntőjébe. A döntőben a tavalyi második helyezett NI-Hungary csapat volt az ellenfelük. A játékosok fáradtságnak jelét se mutatva vágtak neki a mérkőzésnek, és hamar meg is szerezték a vezetést, de még az első félidőben érkezett az egalizáló találat. A szünet és a kapott gól sem törte meg a lendületet, és a csapat egy gyors kontra után ismét megszerezte a vezetést. Sajnos az utolsó percben egyenlített az ellenfél, így büntetőkre került sor. A 7-es rúgások során a szerencse az NI-Hungary-nak kedvezett.

Az FAG Magyarország Ipari Kft. kollégái a csoportmérkőzéseket követően búcsúztak a tornától.

A szervezők a szurkolókat és látogatókat színes kísérő programmal várták budapesti Ikarus BSE sporttelepen - többek között 3D rally szimulátorral, VR szimulátorral, ugrálóvárral és kézműves gyermeksátorral. Természetesen a jótékonysági programból sem maradhattunk ki: nagyértékű, játékokat, mesekönyveket tartalmazó ajándékcsomagokkal járult hozzá az akcióhoz szombathelyi vállalatunk. A felajánlásokat a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika gyógyulni akaró gyermekeinek gyűjtötték a rendezvényen.

Az Automotive Focikupa programra évről-évre csak a legnagyobb és legrangosabb autóipari vállalatok kapnak meghívást. A rendezvény az aktív kikapcsolódás mellett közösségépítő rendezvényként a meglévő kapcsolatok ápolását és új kapcsolatok kiépítésének lehetőségét is segíti.

www.schaeffler.hu     

 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR), virtuális ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: