Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A technológiai és innovációs vezető Knorr-Bremse elnyerte az Innovációs Díjat az Automechanika kiállításon Frankfurtban

2022.09.14

Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
• A prémium Automechanika szakkiállítás innovációs díját a KnorrBremse féknyomaték-csökkentő rendszere kapta.


• A díjat „Alkatrészek és technológiai megoldások” kategóriában ítélték oda.

München, 2022. szeptember 14. – Tegnap a Knorr-Bremse, a fékrendszerek és egyéb vasúti és haszongépjármű-rendszerek globális piacvezetője átadta az Automechanika Frankfurt szakkiállítás innovációs díját „Alkatrészek és technológiai megoldások” kategóriában. A díjnyertes megoldás, a Knorr-Bremse fékellenállás-nyomaték-csökkentő rendszere támogatja a fékbetétek szabályozott kioldását a féktárcsáról a súrlódás minimalizálása érdekében. A haszongépjármű-fékek fékellenállási nyomatékának aktív csökkentésével a rendszer segít csökkenteni a fékbetétek kopásával kapcsolatos széndioxid-kibocsátást, üzemanyag-fogyasztást és részecskeszennyezést.

Bernd Spies, a Knorr-Bremse AG igazgatótanácsának tagja és a haszongépjárműrendszerek üzletágért felelős tagja szerint: „Az Automechanika Frankfurt Innovációs Díja a Knorr-Bremse technológiai és innovációs vezető szerepének további elismerése, valamint egy jelentős siker csapatunk számára, nagyon örülünk ennek. Fékellenállásnyomatékcsökkentő rendszerünk akár egy százalékkal is csökkenti az üzemanyagfogyasztást, akár városi szállításról, akár nagy távolságra történő áruszállításról van szó.”

Andreas Wimmer, a Knorr-Bremse Haszonjármű-rendszerek Igazgatótanácsának tagja szavaival élve: „Nagyon örülünk, hogy újabb innovációs díjat vehettünk át. Fékellenállásnyomatékcsökkentő rendszerünk 2021 óta sikeresen működik az OEM-piacon, a féknyereg oldását segítő egységünk( az Active Caliper Release, röviden ACR) formájában. A jövőben elérhetővé tesszük a legnépszerűbb tárcsafékrendszereink utólagos felszerelésére.”

Az idei Automechanika Innovation Awards díjakat összesen nyolc kategóriában adták át. Az Innovációs Díjra a pályaműveket a megoldások innovációs és kiválósági szintje, funkcionalitása, könnyű kezelhetősége, felhasználói előnyök, hatékonyság, utópiaci relevancia, biztonság, tartósság és minőség, valamint az éghajlat- és környezetvédelemhez, az erőforrás-hatékonysághoz és az erőforrás-hatékonysághoz való hozzájárulása és afenntarthatóság alapján értékelték. A Knorr-Bremse korábban innovációs díjat nyert az Automechanika 2018-on elektronikus levegőelékőszítő (EAC) rendszeréért, amely az akkori szakkiállításon a különdíjat, a Zöld Díjat is elnyerte.

www.knorr-bremse.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Knorr-Bremse ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: