Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Lidl ismét az Év Diszkont Üzletlánca

2022.09.27

Forrás: Lidl Hírek
Ismét a Lidl Magyarország nyerte el „Az Év Diszkont Üzletlánca 2022” címet a "StarStore – Év Kereskedője 2022" versenyen.


A Trade Magazin által immár 8. alkalommal meghirdetett megmérettetésen a zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött az ország legjobb boltjairól. A kereskedelmi láncok esetében pedig olyan sikertényezőkre és elért eredményekre volt érdemes felhívni a zsűri figyelmét, amely alapján az adott vállalat kiemelkedik a piac többi szereplője közül. A Lidl Magyarország pályázati anyagában bemutatta működését, eddig elért kiemelkedő eredményeit és jövőbeli céljait; széles, minőségi termékkínálatát; a hazai beszállítókat támogató programját; munkáltatói márkáját; fenntarthatósági törekvéseit, valamint beruházásait. A fenti szempontok és az elért eredményeket figyelembe véve hozta meg döntését a szakmai zsűri és ítélte oda a rangos elismerést vállalatunknak.

Az "Az Év Diszkont Üzletlánca 2022" díj alapja a Trade Magazin által Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontok és üzletláncok részére meghirdetett „Starstore – Év Kereskedője 2022” elnevezésű verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján, egy fordulóban értékelt elismerés.

www.lidl.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Lidl ; FMCG, kereskedelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: