Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az NB II-ben is Credobus néven lép pályára az MTE

2022.09.09

Forrás: Credobus, Hírek
Eddigi legjelentősebb támogatási megállapodását írta alá a napokban a Credobus-okat gyártó Kravtex-Kühne Csoport a mosonmagyaróvári MTE 1904 Csoporttal.


A támogatás kiszámíthatóságot és fejlődési lehetőséget biztosít a mosonmagyaróvári futballklubnak, amelynek első csapata újabb három évig CREDOBUS Mosonmagyaróvár néven lép pályára – idén újra az NB II-ben.

A Credobus-okat gyártó Kravtex-Kühne Csoport 2016 óta névadó főtámogatója az MTE 1904 Csoport első csapatának. A 2016-ban és 2019-ben megkötött támogatási megállapodások után a Credobus most ismét elkötelezte magát a mosonmagyaróvári futball mellett, és minden eddiginél nagyobb mértékű támogatásról állapodott meg a Klubbal. A bravúros szerepléssel NB II-be feljutó MTE ezért legalább 2025-ig CREDOBUS Mosonmagyaróvár néven fog részt venni a magyar labdarúgó bajnokságban.

Az egész országban utazhatunk a mosonmagyaróvári-győri buszokkal

A Credobus a legnagyobb magyar buszgyártóként országszerte jelen van termékeivel, és naponta több százezer ember használja a Győrben és Mosonmagyaróváron gyártott buszokat. Ezek vázszerkezetei és fém alkatrészei a nagymúlt Kühne gépgyárban készülnek, ezért Mosonmagyaróvár iparának ma már egyik maghatározó profilja a buszgyártás. 1999 óta több mint 2.600 Credobus vázszerkezete készült el a városban, a VOLÁNBUSZ Zrt. teljes országos buszparkjának pedig már 40 %-a a cégcsoport gyártmánya.

A Kühne és a Credobus része Mosonmagyaróvár életének

Az 1856-ban alapított Kühne - Mosonmagyaróvár egyik legnagyobb foglalkoztatójaként - osztozik a Várossal a helyi ügyek előmozdításában. Dr. Árvay István, Mosonmagyaróvár polgármestere kiemelte, nagyra értékeli a Kravtex-Kühne Csoport társadalmi felelősségvállalásban önként vállalt szerepét és kitartását, elkötelezettségét az MTE 1904 felnőtt labdarúgócsapata mellett. Ugyanakkor köszönetet mondott az MTE 1904 vezetésének azért, hogy a város több száz fiataljának és felnőtteknek biztosít kulturált körülmények között, kiváló edzőkkel színvonalas sportolási lehetőséget.

Az MTE-nek juttatott támogatásunk, akárcsak a kulturális, oktatási vagy szociális szerepvállalásunk, a helyi közösség iránti megbecsülésünket fejezi ki - fogalmazott Süli Csaba, a Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. vezérigazgatója a Credobus képviseletében. Természetesen jó érzés, hogy márkánk a pályán is megjelenik, és részesei lehetünk a CREDOBUS Mosonmagyaróvár országos sikereinek, mégis leginkább arra vagyunk büszkék, hogy támogatásunkkal közvetve közel 500 mosonmagyaróvári és szigetközi fiatal motiválásához, egészségre neveléséhez is hozzájárulunk.

Az MTE 500 gyermek számára biztosít sportolási lehetőséget

Hatalmas megtiszteltetés és nagy büszkeséggel tölti el az MTE 1904 családot az immár 3., hároméves megállapodás megkötése – mondta Drescher Ottó elnök, az MTE 1904 Csoport képviseletében.

Az MTE 1904 Csoport az élsport mellett 500 gyermek napi sportolását irányítja - labdarúgás, kosárlabda, röplabda és asztalitenisz szakosztályaiban. A Csoport egyre nagyobb szerepvállalására jellemző, hogy a Wittmann Parkban található sportközpont, az Aréna, az új munkacsarnok és atlétika pálya üzemeltetése is az MTE 1904 feladata.

A támogatási szerződés megkötésével hatalmas segítséget kapunk céljaink eléréséhez, ami különösen figyelemre méltó, ha tudjuk, hogy a vállalkozásoknak egyre inkább a költségek minimalizálása jelenti a prioritást. A mai napon aláírt szerződés a Kravtex-Kühne Csoportot a térség legnagyobb sporttámogatójává teszi – zárta gondolatát az elnök.

www.credobus.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Kühne ; - Credobus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: