Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Alstom megmutatja vezető szerepét a fenntartható és digitális mobilitási megoldásokban az InnoTrans 2022 kiállításon

2022.09.14

Forrás: FleishmanHillard Café Kft., Alstom Sajtóközlemény
• A Coradia Stream nagy kapacitású, kétszintes regionális vonatot és a legújabb Traxx mozdonyt a szabadtéri vágányokon mutatják be


•  A zöld vontatási megoldások keretén belül kerül sor az Alstom harmadik generációs hidrogén üzemanyagcellájának világpremierjére, amelyet kifejezetten vasúti üzemre terveztek
•  Bemutatásra kerülnek az irányítórendszerek és szolgáltatások legújabb digitális innovációi
 
2022. szeptember 14. – Az Alstom a Mobility by Nature jelmondata alatt a világ legnagyobb vasúti szakkiállításán bemutatja legújabb innovációit és digitális megoldásait, amelyek lehetővé teszik a fenntartható mobilitást az ügyfelek számára és a környezetbarátabb közlekedési lehetőségeket az utasok számára. Az Alstom Berlinben bemutatja megerősített portfóliójának termékeit és megoldásait, valamint ízelítőt nyújt a jelenkor legfejlettebb vasúti digitális szakértelméből.
 
Az Alstom a legszélesebb és leginnovatívabb zöld portfóliójával a mobilitás szén-dioxid-mentesítésére összpontosít. Kiemelt szerepet kapnak a zöld vontatási megoldások, beleértve az Alstom legújabb üzemanyagcellás technológiáját, az új vonatok hidrogén-, akkumulátor- és üzemanyagcellás megoldásait, valamint a meglévő járműállomány zöld re-motorizációs lehetőségeit. A hidrogénüzemű vonatok úttörőjeként az Alstom a jövő iparának alapjait építi. A Coradia iLint, a világ első hidrogénnel hajtott személyvonata, amely Németországban már menetrend szerinti forgalomban van, naponta kétszer közlekedik Berlin-Spandau és Berlin-Ostbahnhof között, amit az Alstom vendégei és kiemelt partnerei ki is próbálhatnak.  
 
A vasút digitalizálása a fenntartható mobilitás és a kiváló szolgáltatás gerincét jelenti, ezért ez az idei InnoTrans kiállítás fontos témája. A standon bemutatott Alstom automata vonatvezetési rendszer (ATO), európai vonatbefolyásoló rendszer (ETCS) és kiberbiztonsági technológiák az üzemeltetők számára lehetővé teszik a jelzőberendezések és a multimodalitás teljesítményének valós idejű optimalizálását, így a biztonság, az összekapcsolhatóság és a gördülékenység révén javítják az utasok utazási élményét, ami zöldebb közlekedési döntésekre ösztönöz. A szolgáltatások terén az Alstom fejlett karbantartási adatmegoldásai, köztük a HealthHub és a dinamikus karbantartástervezés biztosítják, hogy a járművek folyamatosan mozgásban maradjanak.
 
A szabadtéri kiállításon az Alstom a Coradia Stream nagy kapacitású, kétszintes regionális vonatot és az ETCS (European Train Control System) rendszerrel felszerelt Traxx mozdonyt mutatja be.
 
A kiállítás ideje alatt az Alstom standján 15 #AlstomTalks előadást tartanak szakemberek a legfontosabb iparági témákról. Néhány kiemelkedő előadás: 
 
•  CSR kerekasztal-beszélgetés: A Net Zero elérése a vasúti értékláncban 
•  Bizonyított és már üzemben van – egy szívmelengető történtet az Alstom hidrogénhez fűződő útjáról 
•  Akkumulátor kontra hidrogén? - Kiegészítik egymást, nem versengenek 
 
Nézze meg a teljes online napirendet (https://www.alstom.com/alstom-innotrans-2022#alstom-talks), és látogassa meg a standunkat!
 
Az Alstom Talent Cornerben egy toborzási szakemberekből álló csapat a karrierlehetőségek széles skáláját mutatja be, hogy új tehetségeket vonzzon az Alstom előtt álló izgalmas jövőbe.
 
Jöjjön el és találkozzon velünk az InnoTrans 2022 kiállításon! 3.2 csarnok, 460-as stand 
A standunk közelében, a külső helyszínen kiállított járművek:
 
•  Coradia Stream nagy befogadóképességű, emeletes regionális vonat (kültéri vágányok: T05/40),
•  Traxx mozdony utolsó mérföldes opcióval és ETCS-sel felszerelve (kültéri vágányok: T05/20)
 
Friss információkért látogasson el weboldalunkra: Alstom az InnoTrans 2022 kiállításon | Alstom
 
Az Alstom™, a Traxx™, a Mobility by Nature™, a Coradia iLint™, a HealthHub™ és a Coradia Stream™ az Alstom csoport védjegyei.
 
Az Alstom-ról
Az Alstom olyan mobilitási megoldásokat fejleszt az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő felé tartó társadalmak számára, melyek fenntartható alapokat biztosítanak a közlekedés jövőjének. Az Alstom sokféle ügyfelét változatos termékportfóliójával szolgálja ki, amely a nagysebességű vonatoktól, mozdonyoktól, metrókocsiktól, egysínű monorail vasúttól és villamosoktól az integrált rendszerekig, testreszabott szolgáltatásokig, infrastruktúráig, biztosítóberendezésekig és digitális mobilitási megoldásokig terjed. A világszerte üzemelő 150.000 Alstom gyártmányú vasúti jármű bizonyítja az Alstom szakrételmét a projektmenedzsment, innováció, tervezés és technika terén. 2021-ben a cég zsinórban tizenegyedszer szerepelt a Dow Jones fentarthatósági indexében. A franciaországi székhelyű Alstom jelenleg 70 országban van jelen, és több mint 74.000 munkavállalót foglalkoztat. A csoport 15.5 milliárd euró bevételt jelentett a 2022. március 31-én lezárult üzleti évre.
www.alstom.com    

NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Alstom ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: