Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Biztos kézben Budapest ikonikus kereskedelmi és üzleti központja, a MOM Park

2022.09.08

Forrás: FleishmanHillard Café Kft., ICON Real Estate Management Sajtóközlemény
Az Icon Real Estate Management Kft. ősztől összevontan látja el a MOM Park műszaki üzemeltetési (facility management - FM) és ingatlankezelési (property management - PM) feladatait.


A modellváltás célja, hogy a folyamatosan változó piaci körülményekhez igazodva a megszokott magas, a központ adottságainak és presztízsének megfelelő színvonalon biztosítsa az ügyfelek rugalmas, hatékony kiszolgálását.

A terep nem ismeretlen az ICON számára, hiszen a modellváltást megelőzően már ellátta a PM-hez kapcsolódó feladatokat és alvállalkozóként FM-vonalon is bekapcsolódott a munkába a MOM Parkban. Az egy kézbe kerülő, integrált szolgáltatás elindításától a cég azt reméli, hogy a két terület együttműködésében rejlő lehetőségeket kihasználva tovább javítja szolgáltatásai minőségét.

„A modellváltás az ICON számára komoly szakmai kihívás, de terveink szerint a MOM Park bérlői a változásból csak annyit fognak észlelni, hogy még könnyebben találunk gyors, hatékony válaszokat a kérdéseikre, megoldásokat az igényeikre”mondja Nagy Gábor, az ICON ügyvezető igazgatója.

A tulajdonosi elégedettség alapja a bérlői elégedettség, ráadásul a MOM Parkban ennek az elvárásnak nem könnyű megfelelni, hiszen többfunkciós létesítményről van szó, amelyben az irodai és a kereskedelmi (retail) területek eltérő kezelést, gondoskodást igényelnek.

A modellváltás szeptember 5-vel lépett életbe.

* * *
ICON Real Estate Managementről
Az ICON a hazai piacon egyedülálló módon egyesíti a property management és a facility management szolgáltatások szinergiát azzal, hogy prémium irodaházak és bevásárlóközpontok, logisztikai parkok teljeskörű ingatlankezelését végzi megbízói részére. A vállalat mára mintegy 500.000 m2 irodát, kereskedelmi és logisztikai ingatlant kezel a legmagasabb szakmai sztenderdek szerint, integrált megoldásokat alkalmazva. Az ICON Real Estate Management által kezelt portfolióból kiemelkedik a MOM Park bevásárlóközpont és irodaházak, a belvárosi Roosevelt Irodaház, valamint a Budapest Dock Szabadkikötő, a Nokia Skypark, valamint a Corvin5 WELL minősítésű irodaház.  


NEWS ; Ipari hírek ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: