Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Gyártói felhívás - Süssük együtt az ország Gulyás kenyerét és Batátás kenyerét!

2022.08.11

Forrás: Pékszövetség, Hírek
A Magyar Pékszövetség XI.Szent István napi kenyérversenyének győztesei 2022. augusztus 01-én már bemutatkoztak a Parlamentben.


XI.Szent István napi kenyérversenyének győztesei 2022. augusztus 01-én már bemutatkoztak a Parlamentben.

¤  2022.évi Szent István napi kenyér- "Gulyás kenyér", készítője a balmazújvárosi Balmaz-Sütöde Kft.

¤  Az Év Innovatív kenyere -"Batátás kenyér"- készítője a mórahalmi Varga Pékség 95 Kft.

A kenyérverseny győztes termékeit minden évben az Államalapítás ünnepségeihez kötődően augusztus 20-án kóstolhatja meg először a közönség.

Előzetesen országos média kampánnyal hívjuk fel a vásárlók figyelmét az "Év kenyerére", előkészítve, hogy keressék és vásárolják a termékeket.

Közös érdekünk, hogy ezt követően mindenütt meg tudják vásárolni a fogyasztók ezeket a termékeket. A Szent István napi nyertes kenyerek szigorú receptúra szerint készülnek. A Magyar Pékszövetség a gyártáshoz csatlakozó vállalkozásokkal megosztja a gyártási technológiát, alapanyagösszetételt,a receptet.

Arra kérjük a sütőipari vállalkozásokat, jelentkezzenek gyártónak, függetlenűl attól, hogy tagjai vagy sem a Magyar Pékszövetségnek.

Első lépésként az alábbi linken letölthető Csatlakozási Nyilatkozatot (https://www.pekszovetseg.hu/_data/VFS_513796154eb13dc894f907cbc9337350.docx) kell kitöltve visszaküldeni az iroda@pekszovetseg.hu címre.

A Nyilatkozat visszaküldése után a Magyar Pékszövetség Gyártói Szerződést köt a vállalkozással.

Ennek keretében biztosítja: 2022.évi Szent István napi / Innovatív kenyér receptet, anyagnorma
- gyártmánylap
- technológiai leírás
- kenyérszalag

A gyártónak a kenyérszalagot el kell helyeznie az árusított kenyereken. A kenyérszalag és a plakátok a a Magyar Pékszövetségen keresztűl rendelhetők.

Jelentkezzenek gyártónak, vegyék fel kínálatukba az idei év nyertes Szent István napi kenyerét, és az év Innovatív kenyerét.

www.pekszovetseg.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pékszövetség

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: