Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Szentlőrinci Mezőgépnapok, 2022.08.10-11.

2022.08.10

Forrás: Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Szentlőrinci Gazdanapok, Hírek
A mezőgazdasági eseményeknek Szentlőrincen több évtizedes hagyománya van. Ezt megtartva idén augusztusban ismét lesz a városban agrárprogram, a Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK,


melynek fókuszában a mező- és agrárgazdasági gépek bemutatása áll.

A Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK 2022. augusztus 10-én és 11-én, azaz két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás újdonságai iránt érdeklődő agrárgazdálkodók számára.

https://www.youtube.com/watch?v=OPOVHdh2vGw  
Szentlőrinci Gép- és Technológiai bemutató | 2020 | Szentlőrinc ; 2:00

A program fókuszába a mezőgazdasági gépesítést állítjuk, a fő hangsúlyt a talajművelésben fontos gépek, technológiai sorok bemutatására helyezzük, ötvözzük benne a gyakorlati (szántóföldi működtetés közben) és az állógép-bemutató elemeit. Külön kiemelendő a precíziós megközelítés, hiszen a bemutatott technológiák ilyen termelésre is alkalmasak.

Baranya megyében idén ez az első ilyen szakmai esemény, amely a szántóföldi termelés gépi és technológiai újdonságaival várja az érdeklődőket.

Helyszín és időpont

Az központi mezőgép kiállító tér helyszíne: Szentlőrinci Rendezvény Centrum

A talajművelési mozgógép bemutatótér koordinátái: É:46.04229677447843 – K:17.9747024356049 (a Velox-Ker Kft. telephelye melletti szabadtér)

Időpont: 2022.08.10. (szerda) és 2022.08.11. (csütörtök)

Megközelíthetőség, parkolás

A rendezvény területek (központi mezőgép kiállító tér a Szentlőrinci Rendezvény Centrumban, talaművelési mozgógép bemutatótér a Velox-Ker Kft. telephelye mellett) megközelítését Szentlőrincre érkezve útbaigazító táblákkal segítjük. A Pécs felől érkezőknek a forgalomirányító lámpát elhagyva az első balra kanyarodási lehetőségnél kell lehajtaniuk, míg a Szigetvár felől érkezőknek a felüljáró előtti jobbra kanyarodási lehetősénél kell lehajtaniuk.

Parkolni a Szentlőrinci Rendezvény Centrum főbejárati parkolójában, valamint a Velox-Ker Kft. előtti útszakaszon az út mentén lesz lehetőség.

Az álló-, valamint a mozgógép bemutatók egymástól 2-3 perces sétával közelíthetők meg.

www.bmvk-gazdanapok.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; Kiállítás, konferencia ; - BMVK, Szentlőrinci Mezőgépnapok

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: