Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ismét a mezőgépeké lesz a terep

2022.07.08

Forrás: Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Szentlőrinci Gazdanapok, Hírek
A mezőgazdasági eseményeknek Szentlőrincen több évtizedes hagyománya van. Ezt megtartva idén augusztusban ismét lesz a városban agrárprogram, a Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK, melynek fókuszában a mező- és agrárgazdasági gépek bemutatása áll.


A MEZŐGÉPNAPOK két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás újdonságai iránt érdeklődő agrárgazdálkodók számára. 

A program fókuszába a mezőgazdasági gépesítést állítjuk, a fő hangsúlyt a talajművelésben fontos gépek, technológiai sorok bemutatására helyezzük, ötvözzük benne a gyakorlati (szántóföldi működtetés közben) és az állógép-bemutató elmeit. Külön kiemelendő a precíziós megközelítés, hiszen a bemutatott technológiák ilyen termelésre is alkalmasak.

Baranya megyében idén ez az első ilyen szakmai esemény, amely a szántóföldi termelés gépi és technológiai újdonságaival várja az érdeklődőket.

A MEZŐGÉPNAPOKAT augusztus 10-11-én tekinthetik meg, helyszíne a Szentlőrinci Rendezvény Centrum és a közelében kialakított szántóföldi gyakorlati bemutatóterület lesz.

A programmal kapcsolatos híreket, új információkat természetesen megtalálják web és Facebook oldalainkon!

www.bmvk.hu  
www.facebook.com/BaranyaMegyeiVallalkozoiKozpont/   

Várjuk érdeklődésüket, keressenek bennünket!

www.bmvk-gazdanapok.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; Kiállítás, konferencia ; - BMVK, Szentlőrinci Mezőgépnapok

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: