Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nikon kiadja a valaha volt legjobb vlogger fényképezőgépét - a Z 30-at

2022.06.29

Forrás: Nikon, Hírek
Amszterdam, Hollandia, 2022. június 29.: A Nikon ma örömmel jelent be egy új, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, a Nikon Z 30-at.


A kisméretű, könnyen használható Z 30 tükör nélküli fényképezőgép mindenkinek a kedvére lesz, aki szeretne túllépni egy okostelefon képességein, és szebb képi és hangvilágú vlogokat szeretne létrehozni – illetve részletgazdag állóképekkel izgalmassá tenni fényképes feedjét.

Legyen szó unboxingról, receptről, utazásról vagy parkourról, a Z 30-cal olyan pörgős, professzionálisabb megjelenésű vlogokat készíthet olyan tisztasággal, mélységélességgel és olyan tiszta hanggal, akár a legjobb vloggerek és streamerek. A fényképezőgép DX-formátumú képérzékelője (amely jóval nagyobb az okostelefon képérzékelőjénél) olyan éles, részletgazdag videókat tesz lehetővé, amilyeneket okostelefonnal lehetetlen rögzíteni. A vloggerek akár 125 percnyi videót is rögzíthetnek egy menetben a hosszú felvételekhez 4K UHD (30p) minőségben, és felvétel közben is elérhető a folyamatos automatikus élességállítás. A Z 30 az érzékelő teljes szélességét kihasználva lehetővé teszi a (kb.) 100%-os látómezőt – és a hangminőség pedig kiváló a fényképezőgép beépített sztereó mikrofonja vagy egy külső mikrofon jóvoltából.

Soha nem volt könnyebb figyelemfelkeltő tartalmak létrehozása egyenesen a fényképezőgépből, és a Z 30 használatának – és a Nikon NIKKOR Z objektívjeinek gyorsan bővülő termékcsaládjának köszönhetően semmi sem korlátozza a történetmesélést. Az elforgatható érintőképernyős monitorral bármilyen szögből könnyedén fényképezhet, és a mély markolat stabil kézből történő fényképezést tesz lehetővé még akkor is, ha kartávolságban tartja a gépet. A vlog megjelenésének módosítása épp olyan egyszerű, mint az objektívek cseréje, a Z 30 tele van olyan fejlett automatikus funkciókkal, amelyek megkönnyítik a kreatív vezérlést. A vloggerek azonban egyre jobb és jobb tartalmakat szeretnének előállítani, a Z 30 pedig lehetővé teszi számukra, hogy valóra váltsák elképzeléseiket.

Zurab Kiknadze, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Nagy örömmel köszöntjük a Nikon Z család legfiatalabb tagját. E kisméretű, ám erős vlogger fényképezőgép hatalmas előrelépést jelent az okostelefonokhoz képest. A felhasználók nemcsak sokkal nagyobb képérzékelőt kapnak – amely elengedhetetlen a különleges felvételek készítéséhez –, hanem arra is lehetőségük van, hogy szabadon bővítsék a felszerelésüket, ahogy egyre több tapasztalatra tesznek szert, vagy amikor új stílusú tartalmakat szeretnének létrehozni.”

Főbb jellemzők: Nikon Z 30

Új szintre emelt vlogok: akár 125 percnyi videót is rögzíthet egy menetben 4K UHD (30p) minőségben. Ragadja meg követőit időzített videókkal vagy lassított felvételekkel Full HD (120p) minőségben.
Lenyűgöző képminőség: a nagy méretű, DX-formátumú, 20,9 MP-es CMOS-képérzékelő részletgazdag videókat és fényképeket biztosít. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentésének köszönhetően a videófelvételek szépek és stabilak lesznek.
Éles, tiszta hang: rögzítsen hangot a beépített érzékeny sztereó mikrofonnal vagy egy külön megvásárolható külső mikrofonnal. A szélzajcsökkentés funkcióval az irányítása alatt tarthatja a környezet feltételeit.
Elforgatható érintőképernyős monitor: egyszerűvé teszi az első személyű perspektívából való vlogok vagy szelfik elkészítését.
Videó AF mód: számíthat az állandó AF munkájára az élességállításban. Ideális, amikor történéseket vagy első személyű perspektívából való vlogokat örökít meg mozgás közben.
Önarckép mód: fordítsa előrefelé az elforgatható monitort, és a fényképezőgép azonnal eltávolítja a képernyőn megjelenő kijelzéseket a zavartalan portré nézet érdekében.
Szem- és állatérzékelő AF: állóképekhez és videókhoz áll rendelkezésre. Még akkor is képes élességet az emberek, illetve a macskák és kutyák szemén tartani, ha azok egy pillanatra elfordulnak a fényképezőgéptől.
11 kép/mp: a gyors sorozatfelvételi sebesség és a teljes AF/AE lehetővé teszi, hogy a felhasználók Insta-kész képeket rögzítsenek az események középpontjában.
Könnyed fényképezés: a videofelvétel gomb a fényképezőgép tetején van, így bármilyen tájolásban könnyen elérhető, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók külön beállításokat mentsenek videókhoz és fényképekhez, majd szükség szerint váltsanak közöttük.
Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) beállítások: 20 beépített szűrő videókhoz és képekhez. Minden testreszabható és valós időben látható felvételkészítés közben.
Egyszerű csatlakozás és megosztás: A Bluetooth és a Wi-Fi segítségével szinte bárhol könnyedén csatlakozhat. A Nikon SnapBridge alkalmazásával a felhasználók videókat és fényképeket továbbíthatnak az okoseszközükre.
Mellékelt C-típusú USB-kábel: a kábellel állandó tápellátást biztosíthat a Z 30 számára: élőben vlogolhat, miközben feltöltheti a fényképezőgép akkumulátorát.
Cserélhető objektívek: válasszon a NIKKOR Z objektívek teljes kínálatából – vagy csatlakoztathatja a Nikon külön megvásárolható FTZ II bajonettadapterét, és használhatja a Nikon D-SLR F-bajonettes objektíveket is.
Vlogger-tartozékok: népszerű vlogger-tartozékok kavalkádjával kompatibilis. A felhasználók a speciálisan összeválogatott Nikon vlogger szetteket is megvásárolhatják, amelyek a vlogolás új szintre emeléséhez szükséges teljes felszerelést magukban foglalják.

A Nikonról

A Nikon a képalkotási termékek és szolgáltatások világelső szállítója. Innovatív optikai technológiája – a fogyasztói kameráktól és a professzionális fényképezőgépektől az objektívekig, a rendszertartozékokig és a sport- és szabadidős célú optikákig – több mint 100 év tapasztalatán alapul. A márka világszerte elismerten új standardokat hoz létre a kialakítás és a teljesítmény terén: a Nikon forradalmi Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépei és a NIKKOR Z objektívek az optikai teljesítmény új dimenzióját képviselik.

A Nikon arra kötelezte el magát, hogy a képalkotási kultúra élvonalában járjon, és lehetővé tegye a világ legjobb vizuális művészei számára, hogy a vizuális történetmesélés eszközével képesek legyenek kiaknázni a kreativitásukat. Díjnyertes fényképészeti eszközei lehetővé teszik a fotósok és videósok számára, hogy kreatív elképzeléseiket a legmagasabb szinten valósítsák meg. A madárlestől a csillagvizsgálaton át a színházakig, golfozásig és utazásig, minden tevékenységet lefedő díjnyertes sport- és szabadidős célú optikáival közelebb hozza a világot.

A Nikon megbízható, előretekintő partnerként egyesíti a tartalomkészítők minden szintjét elkötelezett közössége, páratlan műszaki tapasztalata és a különböző oktatási segédanyagokhoz nyújtott hozzáférése – például a Nikon School – révén.

www.nikon.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; - Nikon

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: