Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Knorr-Bremse *Fékek* és az *Utólag felszerelhető kanyarodási asszisztens* kategóriában is Legjobb Márkaként kettős elismerésben részesül az 2022. évi ETM díjátadón

2022.06.02

Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
¤ A szavazatoknak köszönhetően a Knorr-Bremse megszakítás nélkül a tizenhetedik alkalommal nyeri el a Legjobb Márka címet a „Fékek” kategóriában


¤  A Knorr-Bremse TruckServices ismét Legjobb Márka az „Utólag felszerelhető kanyarodási asszisztens” kategóriában.
¤  Fontos márkaimázs zsinórmérték és jelentős teljesítménymérce a haszongépjármű-iparban

München, 2022. június 2. – Az ETM Verlag kiadó által szervezett éves olvasói közvélemény-kutatásban a Knorr-Bremse másodszor végzett az első helyen két különböző kategóriában. A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője és más vasúti és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója – megszakítás nélkül immár tizenhetedik alkalommal nyerte el a Legjobb Márka díjat a „Fékek” kategóriában , míg a Knorr-Bremse TruckServices, a Knorr-Bremse haszongépjármű utópiaci üzletága az „Utólag Felszerelhető Kanyarodási Asszisztens” kategóriában bizonyult Legjobb Márkának a ProFleet Assist+ termék második generációjával.

Az EuroTransportMedia (ETM) által kiadott legnépszerűbb német nyelvű, haszongépjárművekkel foglalkozó magazinok – trans aktuell, a lastauto omnibus és a Fernfahrer – olvasói ismét leadták szavazataikat a haszongépjármű szegmens ez évi legjobb márkáira. A szakterület kellően tájékozott olvasóközönsége megszakítás nélkül immár tizenhetedik alkalommal választotta a Knorr-Bremsét a „Fékek” kategória Legjobb Márkájának. A Knorr-Bremse TruckServices pedig a tavalyi év után a második generációs ProFleet Assist vezetőtámogató megoldásával ismét elnyerte az ETM Legjobb Márka 2022 díja az „Utólag Felszerelhető Kanyarodási Asszisztens” kategóriában.

Bernd Spies, a Knorr-Bremse AG Igazgatóságának tagja, a Haszongépjármű Rendszerek divízió vezetője, sietve jegyezte meg: „Az ETM Díj évek óta fontos márkaimázs zsinórmérték és jelentős teljesítménymérce a haszongépjármű-iparban. Ezért örülünk annyira mindkét díjnak és annak, hogy az olvasók és az ügyfelek ismét kifejezték, hogy két különböző kategóriában is milyen nagyra értékelik a megoldásainkat. Fogadják szívből jövő köszönetünket, hogy ilyen fantasztikus módon bizalmat szavaznak nekünk. Megcélzott piaci szegmensein az Knorr-Bremse globális vezetőnek számít az innovatív mobilitási és közlekedési technológiák fejlesztésében, emellett ügyfeleinek megbízható partnere. Újításaink révén kiemelkedő szerepet töltünk be az iparágunkat meghatározó irányzatok alakításában, ideértve a forgalombiztonság, az automatizált vezetés, az elektromos mobilitás é az összekapcsolhatóság szakterületeit.”

Dr. Jürgen Steinberger, a Knorr-Bremse Haszongépjármű Rendszerek igazgatóságának tagja szintén örömét fejezte ki a Knorr-Bremse kettős elismerése kapcsán: „Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy az olvasói szavazatoknak köszönhetően a tavalyi év után idén másodszor sikerült egyszerre két ETM Díjat elnyernünk. Különösen szeretnénk megköszönni az ETM olvasótáborának és ügyfeleinknek, hogy elismerték termékeink és szolgáltatásaink minőségét. Utópiaci teljesítményünk csodálatos megerősítése, hogy utólag felszerelhető kanyarodási asszisztensünkért másodszor is elnyertük a díjat; a „Fékek” kategória díjának elnyeréséhez hasonlóan igazolja, hogy mennyire érzékenyen követjük és teljesítjük ügyfeleink igényeit és óhajait.”

www.knorr-bremse.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Önvezető, automatizált járművezetés, ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; - Knorr-Bremse

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: