Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Dr. Keszte Róbert a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) elnökségi tagja

2022.05.19

Forrás: Continental, Hírek
2022. május 19. A Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) a mai közgyűlésének keretében megtartotta a tisztújítását. A hatvanhárom taggal rendelkező autóipari közösség Dr. Keszte Róbertet, a magyarországi Continental Csoport országigazgatóját elnökségi tagnak választotta.


Az országban működő nemzetközi és hazai járműipar tíz legjelentősebb vállalata 1998 decemberében megalakította a Magyar Gépjárműipari Szövetséget (MGSZ), mely 2014-ben Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) névvel egyesületté alakult. Az Egyesület alapvető feladatának tekinti a hazai gépjárműipar versenyképességének javítását, a beszállítói háttér fejlesztését, valamint a működés pénzügyi, jogi feltételeinek javítását, hogy Magyarország továbbra is vonzó helyszín legyen a járműipari beruházások számára. Az egyesület tagjai munkacsoportokba szervezve közösen dolgoznak az iparág minden szereplője számára kiemelten fontos témákon. Ilyen a beszerzés, oktatás- képzés, illetve a munkaerőpiaci kihívások, valamint szabályozási kérdések szakmai megvitatása.

„Tisztelettel fogadtam a felkérést és köszönöm az autóipari vezetők bizalmát, hogy a MAGE elnökségi tagjaként is hozzájárulhatok az iparág fejlesztéséhez. Kiemelt feladatnak tartom, hogy közösen tegyük vonzóvá a tehetségek és a szakemberek számára az autóipart. A fiatalok a mi iparágunkban képzeljék el a jövőjüket, ugyanakkor a szakembereink számára olyan feltételeket biztosítsunk munkáltatóként, hogy a működésünk versenyképes és fenntartható legyen – hangsúlyozta Dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental Csoport országigazgatója és a MAGE elnökségi tagja.

www.continental.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - MAGE ; Fém, gépipar ; - Continental

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: