Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IP nagykövetté vált a PICK

2022.04.12

Forrás: Pick Hírek
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala IP Hősök nevű edukatív kampányának a nagykövete lett a PICK.


A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által idén márciusban indított kampány célja, hogy különböző ágazatokban sikeres hazai vállalkozások IP stratégiáját mutassa be, ezáltal felhívva a figyelmet az oltalmazás előnyeire és a szellemi tulajdonjog érvényesítés fontosságára. A kampány első szakasza az élelmiszeripari oltalmakra fókuszál, a húsipari termékek kategóriában a PICK márkát kérték fel márkanagykövetként a kampány támogatására.

Miért tartjuk fontosnak a szellemi tulajdon védelmét?

"A több mint 150 éves tradícióval rendelkező PICK értékeit, múltját és pozícióját tekintve is a legmeghatározóbb magyar márkák közé tartozik, az egyik legismertebb Hungarikum, közös nemzeti értékünk, így a márka gondozása és védelme kiemelt érdekünk és felelősségünk."
Szokolai Júlia, csoport marketing és stratégiai vezető, Bonafarm Zrt.

Több, mint 100 védjegyünk és 1 db formatervezési mintánk áll hazai oltalom alatt.
Számos nemzetközi és közösségi védjegyünk van számontartva, közötte a Pick-logós celofán a térbeli nemzetiszínű spirállal.

Védelmünk ugyanakkor kiterjed az olyan üzleti titkokra is, mint a téliszalámi gyártás technológiája és folyamata, melyet nálunk a késztermékké válás mintegy három hónapja alatt a szalámimester fog össze, ő a „titkok, praktikák tudója”.

A kezdeményezésről még több információ elérhető az alábbi linken: 
https://ipmindenkinek.hu/  

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: