Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

PICK békebeli sonka tesztgyőzelem

2022.04.11

Forrás: Pick Hírek
A PICK Békebeli sonka a legfinomabb húsvéti sonka a hazai piacon


A Pick Szeged Zrt. terméke, a PICK Békebeli füstölt sonka lett a legfinomabb húsvéti sonka a népszerű Maradok a pénzemnél blog eredménye szerint!

Az egyik legkedveltebb pizzafeltét és szendvicsbetét a főtt vagy nyers-érlelt sonka, mindemellett az ünnepi asztal kihagyhatatlan eleme a húsvéti sonka. Nincs olyan húsimádó, aki ne szeretné és fogyasztaná előszeretettel, azonban a piacon kapható termékek között markáns különbségeket tapasztalhatunk.

A Magyar Ár-Érték kutató egyesület tagjai, és az általuk képviselt blog arra volt kíváncsi, hogy milyen fejlődés történt az elmúlt években a húsvéti sonkák piacán, ezért vaktesztnek vetettek alá tizenkét féle országosan kapható, előre csomagolt, füstölt, nyers combsonkát.

A vakteszt az Egyesület tagjaival és fogyasztók bevonásával történt, az értékelés során az illatot, az állagot és az ízt egyaránt vizsgálták, de természetesen figyelembe vették a Magyar Élelmiszerkönyv leírását is.

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: