Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Már Volkswagen kishaszonjárműveket is kiszolgál az MAN fóti márkaszervize

2022.04.28

Forrás: MAN Sajtóközlemény
Mostantól a Volkswagen Haszonjárművek összes típusának teljes körű javításával, karbantartásával és alkatrészellátásával is foglalkozik az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. fóti márkaszervize. Ez nemcsak hazánkban, hanem európai szinten is egyedülálló az MAN hálózatában.


¤  Mostantól Volkswagen Haszonjárműveket is kiszolgál az MAN fóti szervize

¤  A Volkswagen Crafter/MAN TGE páros adta az együttműködés alapját

¤  Alapos előkészületek előzték meg a szervizjog megszerzését

Április 28-án egy ünnepélyes megnyitó rendezvény keretében hivatalosan is megkezdődött a Volkswagen kishaszonjárművek teljes körű szervizkiszolgálása az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. fóti telephelyén.

„Fóti kirendeltségünk kiemelt feladata az MAN TGE kishaszonjárművek értékesítése és szervizelése. Műhelyének három állását kifejezetten erre a típusra rendeztük be, ebből kettő csápos emelővel is felszerelt, ezenkívül megfelelő szaktudással és tapasztalattal is rendelkezünk a kishaszonjárművek szervizeléséhez. Mivel a Volkswagen Crafter és az MAN TGE ugyanazon a gyártósoron készül, a szinergiák és a jelentős piaci potenciál alapján a Volkswagen Haszonjárművek márka felé fordult a figyelmünk, hogy jobban kihasználhassuk szervizünk kapacitását” – kezdte Takáts György, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. vevőszolgálati vezetője.

¤  Három műhelyállás és kiválóan képzett szakembergárda várja a kishaszonjárműveket

Többletszolgáltatások az ügyfeleknek

„A két vállalat számítógépes rendszerének összehangolása jelentette az egyik legnagyobb kihívást, de ezt is megoldottuk, így az év eleji sikeres auditot követően tesztjelleggel megkezdhettük új tevékenységünket. Mostantól pedig hivatalosan is vállaljuk a Volkswagen Caddy, Transporter, Multivan, Crafter és Amarok járművek teljes körű javítását, karbantartását és alkatrészellátását. Sőt, a többletszolgáltatásokat jelentő ServicePlus jogosultságot is megszereztük. Ez többek között a Hozom-Viszem szolgáltatást, a dedikált szerviztanácsadót és szerviztechnikust, a flotta-szerviztanácsadót, a cserejármű biztosítását és a karosszériajavítást foglalja magában. Továbbá az is többletszolgáltatásnak tekinthető, hogy a nehézkategóriás haszonjárművekre is berendezkedett műhelyünk belmagassága lehetővé teszi, hogy a legmagasabb felépítménnyel ellátott kishaszonjárműveket is teljesen felemeljük a szervizműveletek megfelelő elvégzéséhez. Szintén fontos kihangsúlyozni, hogy rövid, akár három napon belüli előjegyzési időkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A közeljövőben tervezzük mindezt online időpontfoglalással, 24 órás járműátvétellel és keréktárolással is kiegészíteni” – tette hozzá Takáts György. Amennyiben ez a kísérleti projektként indult tevékenység beváltja a hozzá fűzött reményeket, a későbbiekben az MAN további kirendeltségein is megkezdődhet a Volkswagen kishaszonjárművek hasonló szervizkiszolgálása. 

¤  A Volkswagen Haszonjárművek ügyfeleinek külön munkafelvételt alakítottak ki

¤  Újabb fontos lépés a Volkswagen Csoport tagjai közötti együttműködés erősítésében 

¤  A műhely nagy belmagasságának köszönhetően még a legmagasabb felépítményű kishaszonjárműveket is teljesen felemelhetik 

www.man.eu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép ; - MAN ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: