Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újraindul a teherautó-gyártás az MAN-nál

2022.04.25

Forrás: MAN Sajtóközlemény
¤ A teherautó-gyártás még áprilisban újraindul
¤ Az ukrajnai kábelköteg-beszállítók jelentősen csökkentett szinten folytatják a termelést
¤ A kábelköteggyártás megduplázása a cél


¤  A helyzet továbbra bizonytalan a folyamatosan változó ukrán fejlemények miatt

Az MAN a héten újraindítja a teherautó-gyártást. Az ukrán háború okozta ellátási hiányok miatt az MAN müncheni és krakkói teherautógyáraiban március közepe óta hat hétig leállt a termelés. Az MAN nürnbergi és salzgitteri alkatrészgyárai fokozatosan ismét növelik kapacitásaikat. A müncheni gyár újraindításán Dr. Markus Söder bajor miniszterelnök is részt vett hétfőn kora reggel.

"A teherautó-gyártás újraindítása nagyon jó jelzés mind munkatársaink mind ügyfeleink számára is. Eufóriára azonban még nincs ok. A szokásos termelési szintjeinket csak lépésről lépésre fogjuk megközelíteni. A gyártás továbbra is jelentős bizonytalanságokkal jár. Ha a háború ismét erőteljesebben Nyugat-Ukrajnára tolódik át, akkor új megtorpanással nézhetünk szembe. Rugalmasság és a szigorú költségfegyelem - ezek továbbra is követelmények a mindennapokban.”– mondta Alexander Vlaskamp, az MAN vezérigazgatója.

Azok az ukrán kábelköteg-beszállítók, amelyek az MAN számára gyártanak kábelkötegeket, jelenleg újra képesek gyártani és szállítani, bár alacsony termelési szinten. Ezért az MAN lépéseket tett a kábelköteg-gyártás más országokban történő megkettőzésére. Kezdetben azonban az MAN-nek lényegesen szűkebb lesz a termékkínálata, és – nagyfokú bizonytalanság mellett – lépésről lépésre bővíti a termelését.

Az MAN az újrastruktúrálási programját szisztematikusan illeszti a vállalat folyamatban lévő átalakításához. A csökkentett termelés miatt a vállallat munkatársai továbbra is rövidített munkaidőben dolgoznak a németországi telephelyeken.

www.man.eu     


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - MAN ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: