Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Idén 25 új MAN TGX nyerges vontatót szerez be az Inter-Épfu Kft.

2022.03.07

Forrás: MAN Sajtóközlemény
Több erős szállal is kötődik az Inter-Épfu Kft. az oroszlános márkához. A cég ugyanis 32 éve csak MAN tehergépjárműveket szerez be nemzetközi fuvarozási tevékenységéhez, ugyanennyi ideje hivatalos MAN márkaszervizt üzemeltet, sőt, kezdetben az importőr szerepét is ellátta.


¤  Az Inter-Épfu Kft. és az MAN több évtizedes kapcsolata
¤  Kedvező tapasztalatok az új generációs MAN tehergépjárművekkel

Egyenes út vezetett az MAN márkához

Mind a mai napig folyamatosan fejlődik a 32 évvel ezelőtt alapított Inter-Épfu Kft. „Vállalkozásunk elődje jellemzően Rába tehergépjárműveket üzemeltetett, amelyek az MAN licence alapján készültek. Így jó kapcsolatunk alakult ki az MAN müncheni központjával” – kezdte Kocsis László, az Inter-Épfu Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. „Ezért 1989 végén Münchenben aláírtunk egy együttműködési megállapodást az MAN gyártóval. Ennek eredményeként 1990 elején megnyitottuk az első magyarországi MAN márkaszervizt, majd hamarosan megérkezett az első tíz MAN járművünk is. Azóta is csak oroszlános teherautókat szerzünk be, csupán bérleti konstrukcióban került néhány más márkájú modell is az eszközparkunkba. Az MAN a nagyon megbízható járműveihez kiváló támogatást és kifejezetten ügyfélközpontú hozzáállást nyújt, szervizhálózata pedig Magyarországon és más kisebb piacokon is igen kiterjedt” – folytatta Kocsis László.

Beváltak az új generációs MAN TGX vontatók

„Tavaly már munkába állítottunk négy új generációs MAN TGX nyerges vontatót. Apróbb kezdeti gyermekbetegségektől eltekintve ezekkel sem fordultak elő számottevő problémák. Üzemanyag-fogyasztásuk pedig jelentős mértékben javult elődjeikhez képest. Gépjárművezető kollégáink szeretik a jó vezethetőségüket és nagyszerű kényelmüket” – magyarázta az ügyvezető igazgató.

„Rendkívüli alkalom a mostani flottaátadás, hiszen az Inter-Épfu Kft. egy különleges ügyfél az MAN számára. Már több mint harminc évvel ezelőtt is MAN járműveket értékesített, illetve szervizelt, és jelenleg is az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. hivatalos szervizpartnere” – fűzte hozzá Turi Szabolcs, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. újtehergépjármű-értékesítési igazgatója.

www.man.eu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - MAN ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: