Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Golf Variant lett a legjobb családi autó 2022-ben

2022.03.29

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Budapest, 2022. március 29. – Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett Év Magyar Autója verseny idei kiírásában a Volkswagen ikonikus modellje a Golf is elismerést kapott, a Golf Variant változata nyerte el a Magyar Év Autója 2022 díj családi autók kategóriájának első helyét.


A szakmai zsűri szerint a családi autók között a Golf Variant bizonyult a legjobbnak. 

Az ID.3, a Tiguan és az Arteon SHooting Brake tavalyi győzelme után idén is díjazott lett egy meghatározó Volkswagen modell, a 2022-es versenyben a Volkswagen Golf Variant nyerte meg kategóriáját, és ezzel a Magyar Év Autója 2022 címet. 

A modell sokoldalú és dinamikus, kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot. Kombi kialakításának köszönhetően egy igazán praktikus, jól kihasználható belső térrel büszkélkedhet az autó, mely magasfokú kényelmet biztosít az egész út során.

A családi autók esetében azonban a legfontosabb szempont a biztonság. Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére – feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe annak érdekében, hogy az autó és környezete is biztonságosan megérkezzen úticéljához.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195.878, több mint 10.000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.
  

www.volkswagen.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: