Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hangolódjon rá a SEAT S.A. éves sajtótájékoztatójára!

2022.03.21

Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtótájékoztató
¤ A sajtótájékoztatóra 2022. március 23-án 9.30-kor online kerül sor.
¤ A vállalat ismerteti 2021-es eredményeit, valamint 2022-re és az azt követő évekre vonatkozó stratégiai prioritásait.


¤  Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Thomas Schmall, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke virtuálisan nyitják meg az eseményt.
¤  Az eredmények és a stratégiai prioritások ismertetését követően a regisztrált újságírók részt vehetnek egy kérdezz-felelek programrészen is.

Martorell/Budapest, 2022. március 21. – Jövő szerdán, 2022. március 23-án, közép-európai idő szerint 9.30-kor a SEAT S.A. ismerteti 2021-es eredményeit és jövőbeli stratégiáját a barcelonai CASA SEAT-ban.

A sajtótájékoztatón részt vesz Wayne Griffiths, a SEAT S.A. elnöke és David Powels, a SEAT S.A. pénzügyi és informatikai ügyvezető alelnöke, akik áttekintik a vállalat 2021-es eredményeit és az elkövetkező évekre vonatkozó stratégiát, valamint a legújabb vállalati és termékfejlesztéseket. Az előadás után - előreláthatólag 10.00 órától - mindkét előadó a regisztrált újságírók rendelkezésére áll a kérdezz-felelek programrész során.

Herbert Diess, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Thomas Schmall, a SEAT S.A. igazgatótanácsának elnöke az eredmények bemutatása előtt, virtuálisan csatlakozik a sajtótájékoztató menyitójához.

Kérjük, kövesse az eseményt, az erre a célra létrehozott weboldalon:
https://annualpressconference2022.seatevents.es/   

A sajtótájékoztatót angol nyelven tartják, és szinkrontolmácsolást biztosítanak spanyol és német nyelven. 

--
Hogyan lehet követni az online sajtótájékoztatót:
•  2022. március 23-án 9.30-11.00 között
•  A linken keresztül követhető az élő online sajtótájékoztató:
https://annualpressconference2022.seatevents.es/   
•  A sajtótájékoztató követéséhez és a nyelv kiválasztásához nyomja meg az "enter" gombot.
•  Ha kérdéseket tenne fel a kérdezz-felelek programrészben, akkor 2022. március 22-én, kedden 20.00 óráig kell regisztrálnia a "Registration for Q&A" gombra kattintva.
--

Azok az újságírók, akik nem kívánnak részt venni a sajtótájékoztató kérdezz-felelek program részén - előzetes regisztráció nélkül is követhetik a sajtótájékoztatót YouTube-on keresztül: https://youtu.be/H2HwiNguuuE  

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: