Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Mercedes-Benz a régió legmodernebb márkakereskedését nyitotta meg Miskolcon

2016.11.14

Forrás: Mercedes-Benz Hírek
A Mercedes-Benz sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes megnyitó keretében adta át legújabb, minden igényt kielégítő miskolci márkakereskedést.


Az MBM Auto Kft. által üzemeltetett szalon mind a személyautó és kishaszonjármű értékesítési tevékenységben, mind a szervizszolgáltatások területén a legmagasabb színvonallal várja november 11-től az érdeklődőket.

A Mercedes-Benz számára kiemelten fontosak az értékesítési partnerek, hiszen a hálózat fejlődése nélkül a vállalat nem érhetett volna el olyan kimagasló eredményeket az elmúlt időszakban, mint például a hónapokon keresztül elkönyvelt rekord értékesítési számok, vagy a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díj sorozatos elnyerése. Ennek eredményeképpen a Mercedes-Benz Hungária Kft. és az MBM Auto Kft. november 11-én, Miskolcon nyitotta meg a régió legmodernebb, minden igényt kielégítő márkakereskedését. Az új szalon közel 1000 négyzetméteren várja az érdeklődőket, mely nem csak értékesítési tevékenységet végez, hanem professzionális szervizszolgáltatásokat is nyújt ügyfelei számára.

Az ünnepélyes megnyitón Szász Emese, olimpiai bajnok párbajtőrvívó Csöbör Katalin országgyűlési képviselővel, Jörg Schmidttel, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatójával, valamint Balogh Józseffel, az MBM Auto Kft. ügyvezetőjével nyitotta meg az új márkakereskedést, melyet követően a meghívott vendégek elsők között próbálhatták ki a márka legújabb, tisztán elektromos hajtású B 250 e modelljét.

A Mercedes-Benz számára nem csak a piacvezető technológiák és a korszerű, minden igényt kielégítő márkakereskedői hálózat bővítése miatt fontos a miskolci szalon, hanem a régió fejlődésében betöltött szerepe miatt is, hiszen a márkakereskedés mostantól 15 munkavállalónak biztosít munkát a régióban.

"Nagyon örülünk, hogy egy olyan prémium márkával dolgozhatunk együtt, mely ennyire tudatosan képviseli a "Legjobbat vagy semmit!" szlogent, amiben mi magunk is hiszünk az MBM Auto Kft.-nél. Külön örömömre szolgál, hogy az együttműködésünkkel 15 új munkahelyet teremthettünk a régióban, mely reményeim szerint még csak a kezdet, és közösen, kitartó munkával kimagasló eredményeket érhetünk el a jövőben." - mondta el az ünnepélyes megnyitón Balogh József, az MBM Auto Kft. ügyvezetője.

www.mercedes-benz.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: