Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Inovell + a Zala ZONE járműipari tesztpályán

2020.09.07

Forrás: Credobus, Sajtóközlemény
2020. szeptember 7., Győr-Mosonmagyaróvár – A Credobus a TÜV Rheinland-KTI Kft.-vel közösen mutatta be tavasszal az Inovell + fejlett biztonsági asszisztens rendszereinek működését a Zala ZONE járműipari tesztpályán.


A dinamikus tesztelésen – amelyet a meglévő és újonnan elkészült pályaelemek bemutatására szervezett az Autóipari Próbapálya Zala Kft. – a Credobus és a TÜV Rheinland-KTI mellett a Knorr-Bremse, a BOSCH, a Continental, az AVL, a Thyssenkrupp, illetve az AImotive vett részt.

Az Inovell + az egyik legbiztonságosabb sorozatgyártású busz, amely passzív- és aktív biztonsági rendszerek sorát vonultatja fel az utasok, köztük az iskolások biztonságos szállítása érdekében. Vázszerkezete teljesíti a legszigorúbb, ENSZ EGB R66.02 szerinti szilárdsági követelményeket, utasülései pedig hárompontos biztonsági övvel vannak felszerelve.

A járművezető a piac legkifinomultabbnak számító vezetéstámogató rendszereire támaszkodhat, amelyek szükség esetén aktívan beavatkoznak a balesetek elkerülése, vagy súlyosságuk csökkentése érdekében. A biztonságot elektronikus stabilitásprogram (ESC), vészfékasszisztens (AEBS), sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), távolságtartó tempomat (ACC), abroncsnyomás-figyelő (TPMS), adaptív féklámpák, fékkopás- és fékhőmérséklet-érzékelő, oldalszélsegéd, visszagurulás-gátló, komfort stop funkció és tolatássegítő kamera fokozza.

Az európai buszgyártás élvonalába tartozó biztonsági technológiák járműspecifikus adaptálása több ezer magyar mérnöki munkaóra felhasználásával valósult meg, amellyel a Credobus a járműbiztonsági kutatás-fejlesztés és innováció terén is vezető helyet foglal el a hazai gyártók között.

A demonstrációról készült videós összeállítás Youtube csatornákon (https://www.youtube.com/user/credobus) érhető el.

https://www.youtube.com/watch?v=I3eAFQcp_eg   
Inovell + a Zala ZONE járműipari tesztpályán ; 2:16

www.credobus.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Kühne ; - Credobus ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; YouTube ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Bosch ; - Knorr-Bremse ; - Continental

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: