Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A DVSC női kézilabda csapata továbbra is Schaeffler színekben lép pályára

2022.02.16

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
• A Schaeffler Debrecen további 2 évvel hosszabbítja névadó szponzori szerződését a DVSC női kézilabda csapatával
• A Schaefflerrel, mint fő partnerrel a csapat évről évre jobban teljesít


„A DVSC a sport nemes értékein túl a Schaeffler márkát is méltón képviseli” - mondja Szabó Péter, a Schaeffler Debrecen ügyvezető igazgatója 

A Schaeffler Debrecen két évre szóló névadó szponzori szerződéssel folytatja partnerségét a DVSC női kézilabda csapatával. A Schaeffler büszkén járul hozzá továbbra is a csapat sikeréhez. A kézilabdacsapat kétszeres EHF-kupagyőztes, kétszeres magyar bajnok és ötszörös magyar kupagyőztes.

„A Schaeffler minden tevékenységének középpontjában a mozgás áll: olyan komponenseket és innovatív megoldásokat szállítunk ipari és autóipari partnereinknek immáron 75 éve, melyek segítségével gyorsabbak, biztonságosabbak és környezetkímélőbbek lehetnek a termékeik. Nincs ez másképp az általunk támogatott sportolók vagy csapatok esetében sem: a lendület, a dinamizmus és a kitartás jellemzi együttműködéseinket. A DVSC bebizonyította, hogy a közös értékek mentén fáradhatatlanul küzd a jobb és jobb eredményekért, és a sport nemes értékein túl a Schaeffler márkát is méltón képviseli” - mondja Szabó Péter, a Schaeffler Debrecen ügyvezető igazgatója.

Az együttműködés 2017-re nyúlik vissza és 2018 nyarától a Schaeffler már névadója is a csapatnak. A cég büszke szponzorált csapatára, hiszen évről-évre egyre jobb teljesítményt nyújt. A 2017/18-as szezonban, a Schaeffler névadóként való szerepvállalása előtt 9. helyen zárt a csapat, most pedig a harmadik helyen áll a nemzeti bajnokságban. Az eltelt évek bebizonyították, hogy valóban sikeres együttműködés kezdődött el 2017-ben, sikersztori kerekedett ki a DVSC és a Schaeffler összefogásából.

"A Schaeffler támogatása sokat jelent számunkra, hiszen olyan közös értékeket képviselünk, mint a mozgás és kiváló teljesítmény iránti szenvedély és a kitartó munka. Az elmúlt 5 évben közösen elért sikerek bizonyítják, hogy jó úton haladunk” - mutatott rá Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezető igazgatója.

A Schaeffler 23 éve tölt be jelentős szerepet Debrecen gazdasági életében, és aktívan részt vesz a közösség mindennapjaiban is. A kézilabda csapat szponzorálása mellett rendezvényeket és jótékonysági szervezetet is rendszeresen patronál.

www.schaeffler.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Schaeffler

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: