Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tisztatérbe, nagy teherbírással

Forrás: FANUC, Hírek
A FANUC bemutatja az új tisztateres robotját


Echternach – A FANUC bemutatja a legújabb, fehér színű tisztateres robotját, az M-20iB/25C típust, mely a jól bevállt sztenderd M-20iB/25 modell alapjain nyugszik. Az ideális mechanikus kialakításának és minőségi kivitelezésének köszönhetően kiválóan alkalmazható tisztateres környezetben, feldolgozott, vagy feldolgozásra váró termékek kezelésére.

Az új M-20iA/25C típus 25kg-os teherbírással, valamint 1.853 mm kinyúlással kapható. Ennek a modellnek kiváló tulajdonságai a teljesen zárt kialakítású, karcsú, dinamikus kialakításban rejlenek. Zárt kialakításának köszönhetően IP67-es védettséget élvez, valamint megfelel a tisztateres ISO 4 követelményeknek*, mely védettség nem befolyásolja negatívan a robot mozgékonyságát és teljesítményét.

Legyen szó pormentes helyiségről, élelmiszeripari alkalmazásokról, orvosi ipari eszközök kezeléséről, a FANUC szoftveropcióinak széles választéka érhető el a robothoz, hogy alkalmassá tegyék szinte bármely feladatra. Az új modell azonos teljesítményre képes, mint a sztenderd sorozat tagjai, azonos ciklusidőket hozva azonos súlyokkal való munka során. Az ismétlési pontosság tekintetében megőrizte a ± 0.023 mm pontosságot.

Az M-20iB/25C modell képességei jóval túlmutatnak a pormentes helyiségeken: mivel a tengelyek élelmiszeripari szabványoknak megfelelő kenéssel működnek, így másodlagos élelmiszeripari és gyógyszeripari alkalmazásokban –például futószalagok előrendezése, csomagolás, palettázás- is könnyedén használhatóak, szükséges átalakítás nélkül.

Emellett a FANUC lehetőséget biztosít az ügyfél által alkalmazott gyártósor tisztítási módszer tesztelésére.

*ISO besorolás jóváhagyás alatt

A FANUC VÁLLALATRÓL:

A FANUC vállalat, melynek székhelye Japánban, a Fuji-hegy lábánál helyezkedik el, a gyártásautomatizálás (Factory Automation, FA), robotok és robotizált gépek legsokoldalúbb gyártója a világon. 1956-os alapítása óta a FANUC vállalat a számítógépes numerikus vezérlésű berendezések fejlesztésének úttörőjeként járult hozzá a szerszámgépek automatizálásához. A FANUC technológiája egy világméretű gyártási forradalom részét képezte, amely egyetlen gép automatizálásából a teljes gyártósor automatizálásáig fejlődött. A FANUC elkötelezett a hatékony, megbízható és innovatív termékek fejlesztése iránt.

A FANUC vállalat az iparágvezető FANUC CNC-rendszerek és megoldások kizárólagos forgalmazója. Egy lépésben megvásárolható, átfogó CNC megoldásokat kínál, beleértve az iparágvezető vezérlőrendszereket, a meghajtások, motorok és CO2 lézeres megoldások teljes választékát. A FANUC vállalat mérnöki tanácsadást, eredeti FANUC alkatrészeket, javítási és gyártásautomatizálási megoldásokat és képzési programokat is kívánt szerszámgépgyártók, kereskedők és felhasználók számára.

További információkért és helyi sajtókapcsolatokért látogassa meg honlapunkat:

www.fanuc.eu


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Lézer

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: