Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Nyerő választás 150 éve!

2020.02.20

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
A fődíj átadásának pillanatai
Januárban lezárult a 2019-ben 150 éves születésnapját ünneplő PICK márka jubileumi nyereményjátéka, amely során rengeteg értékes nyeremény lelt gazdára, fődíja pedig


egy gyönyörű, magas felszereltségű Toyota Corolla Touring Sports személyautó volt. A nyeremény átadására február 20-án került sor a szegedi Toyota szalonban, ahova nyertesünk családjával érkezett Gávavencsellőről.

A PICK jubileumi nyereményjátékának fődíja február 20-án került átadásra Szegeden a Toyota szalonban a boldog nyertes és családja számára. A főnyeremény egy magas felszereltségű Toyota Corolla Touring Sports személyautó volt, amely mint utóbb kiderült nyertesünk álma is volt egyben.

Szerencsére most ez az álom valóra válhatott. A boldog nyertes, Berei Zoltán Róbert a feleségével és két gyermekükkel érkezett vonattal Szegedre - praktikusan, mivel nyertesünk a MÁV-nál dolgozik - azonban haza már a büszke autótulajdonossal a volánnál, új autójukkal utazhatott.

www.pick.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: