Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Termékeinkkel segítünk

2020.06.02

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
Sokan kerültek nehéz helyzetbe, adománnyal segítjük őket
A Pick Szeged Zrt. kiemelt feladataként kezeli a vészhelyzetben lévők megsegítését, ezért május 25-én 10 héten át tartó folyamatos élelmiszer-adományozásba kezdett


Alsómocsolád, Baja, Szeged települések önkormányzata és a Szegedi Klinika közreműködésével. A vállalat közel 500 fő részére fog heti rendszerességgel magas minőségű PICK és HERZ termékeket szállítani szegedi és bajai rászoruló családok részére, az alsómocsoládi Őszi Fény Idősek Otthonába és a Szegedi Klinika dolgozóinak.

Az utóbbi időben sokak élete ment keresztül gyökeres változáson, tömegeknek kell nap mint nap újabb, váratlan kihívásokkal szembenéznie. Bár a járványhelyzet enyhülni látszik, az okozott gazdasági károk felmérése még csak most kezdődik. A legtöbb társadalmi csoport ki van téve a jelenlegi gazdasági válságnak, beleértve a családokat, idősotthonokban élőket vagy épp a mindennap életeket mentő egészségügyi dolgozókat. Közülük sokaknak nehézséget jelent az alapvető létszükségletek mindennapos biztosítása, így azonnali támogatásra van szükségük.

A Pick Szeged Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi összefogás, vállalatunk szeretne ott segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ennek megfelelően indítottuk útjára május 25-én 10 héten át tartó élelmiszer-adományozási programunkat, amely során a vállalat három telephelyének településeire (Szeged, Baja és Alsómocsolád), a leginkább segítségre szorulók otthonaiba heti rendszerességgel szállítunk minőségi PICK és HERZ termékeket, a helyi önkormányzatokkal és szervezetekkel együttműködve. A támogatottak között nehézsorsú családok, idősotthonban élők és a Szegedi Klinika egészségügyi dolgozói szerepelnek. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged segítségét, akik koordinációja és közreműködése által valósulhatott meg a Szegedi Klinika támogatása.

Az adományozás során hetente közel 500 fő kap jó minőségű, magas tápértékű húskészítményt – egy négyfős családdal számolva heti öt kilogramm húskészítménynek megfelelő mennyiséget. A Pick Szeged Zrt., folyamatosan kapcsolatot tartva a helyi önkormányzatokkal és kórházzal, a termékkínálatot az igényekhez, fogyasztási szokásokhoz igazította.

A Pick Szeged Zrt. munkatársainak az elmúlt hónapokban mutatott példaértékű összefogása, fáradhatatlan munkája nélkül mindez aligha valósulhatott volna meg. Köszönjük kitartásotokat és hogy lehetővé tettétek, hogy másokon is segíthessünk!

www.pick.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: