Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újdonságok a PICK választékában

2020.06.03

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
Új termékekkel bővült a PICK kínálata
Idén több új termékkel is bővül a több, mint 150 éves PICK márka kínálata.


A párizsi kategória HARMÓNIA Párizsi névvel 3 új variánssal lesz gazdagabb, valamint PICKOLINO termékcsaládunk is több új taggal bővül az idei év során.

Vállalatunk folyamatosan dolgozik új termékek fejlesztésén annak érdekében, hogy a fogyasztói igényeket minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni, biztosítva a már jól megszokott PICK minőségét és utánozhatatlan ízeket a fogyasztóinknak. A jelen helyzetben felelős nagyvállalatként kiemelt feladatunknak érezzük, hogy minél szélesebb termékválasztékot biztosítsunk fogyasztóinknak, hogy minden PICK vásárló megtalálja a családja számára megfelelő terméket portfóliónkban. 

Az üzletek polcain már megtalálhatóak az új PICK HARMÓNIA párizsi termékeink is, melyet nevéhez illeszkedő harmonikus fűszerezés és kiegyensúlyozott íz hatás jellemez. A baromfi (csirkehús) felhasználásával készült párizsi önkiszolgáló rendszerben elérhető lesz szeletelt 100g, valamint 400g rúd kiszerelésben, valamint a csemegepultokban is. A PICK Harmónia párizsik hozzáadott ízfokozót nem tartalmaznak és a glutén illetve laktóz intoleranciával érintett fogyasztói kör részére is biztosítanak választási lehetőséget.

A népszerű PICKOLINO termékcsalád is több új taggal gazdagodik az idei évben. Az  új PICKOLINO HOT DOG virsli termékünk füstös, valamint sajtos ízesítésben kerül a boltok polcaira. A PICK PICKOLINO Hot dog baromfihús (csirkehús) felhasználásával készült hámozott virsli, mely különlegesen finom ízét a jellegzetes fűszerezésének és a bükkfa aprítékkal történő füstölésnek köszönheti. Fogyasztóbarát 140 grammos és családi, 280 grammos vákuumcsomagolt kiszerelésben 45 napos minőség megőrzési idő mellett kínáljuk vásárlóinknak. A PICKOLINO Sajtos Hot dog az alaptermék sajttal ízesített változata. A PICKOLINO sertés virslikhez hasonlóan az új termékek sem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót, ezen kívül glutén és a sajtos ízváltozat kivételével, laktózmentesek. 

A PICK PICKOLINO Hot dog virslik sokoldalúan elkészíthetőek, ízlés szerint főzhetőek, grillezhetőek és süthetőek is, de akár melegítés nélkül is fogyaszthatóak. Az alkalmazott speciális fóliának köszönhetően tasakban is főzhetőek illetve mikrohullámú sütőben is melegíthetőek.

Keresse ön is boltok polcain a PICK márka legújabb termékeit!

www.pick.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: