Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

PICK Virtuális Futóverseny

2020.10.12

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
Fussunk együtt 2020-ban is!
A PICK Utcai Futófesztivált közel két évtizede minden ősszel a családi összetartozás, az egészséges életmód és a közös sportolás örömének jegyében rendezzük meg.


Bár a jelenlegi körülmények sajnos nem teszik lehetővé, hogy hagyományos formában tartsuk meg az eseményt, megtaláltuk a módját, hogy átélhessük a közös futás örömét!

Örömmel jelenthetjük be, hogy idén a megszokottól eltérően, modern formában tudunk együtt futni, és a virtuális térben közös erővel vághatunk neki ennek a különleges kihívásnak!

2020. október 16-tól 18-ig lehet teljesíteni egy Ön által választott távot, amely lehet 21km, 3,5km, vagy akár 1,5km is. Ha az egész család szeretné átélni a közös mozgás élményét, a legrövidebb távot ajánljuk figyelmébe, amely akár gyermek társaságában is könnyedén teljesíthető! Ezúttal Önre bízzuk, hol szeretné teljesíteni a versenyt: a közeli erdőben, a város szélén, a ház körül vagy éppen a futópadon. Annyit kérünk, a biztonságos futás érdekében ne válasszon nagyon zsúfolt helyet, és tartsa be a járványügyi biztonsági előírásokat!

A PICK Virtuális Futóversenyre való nevezés ingyenes! Az első 1000 regisztrált teljesítő egyedi futópólót kap, ráadásul még további nyeremények is várnak résztvevőinkre.

Hogyan tud részt venni ingyenes Futóversenyünkön?

1. Regisztráljon e-mail-címével a www.pickfutas.hu oldalon, és nevezzen be a választott távra!

2. Az Ön számára legkényelmesebb helyszínen fussa le a távot a megadott időszakban!

3. A teljesítést rögzítse az ismert futó alkalmazások egyikén, képernyőmentés formájában!

4. Töltse fel az eredményt és az azt igazoló képet weboldalunkra bejelentkezve, majd jelölje be, milyen extra kategóriában szeretne indulni. (legidősebb futó, legkreatívabb futó, legfiatalabb futó, legszebb útvonalon futó, legkülönlegesebb időpontban futó)

5. A pontos eredményeket és díjazottakat október 22-től az EREDMÉNYEK menüpont alatt érheti el.

Nyeremény és díjazás:

A hagyományoknak megfelelően idén sem marad el a résztvevők díjazása! Az eredményhirdetés a célba érkezés sorrendje (bruttó idő) és az azt bizonyító applikációs képernyőmentés alapján történik.

¤  Az első 1000 regisztrált futó egyedi PICK Virtuális Futóverseny pólót kap.
¤  A 21 km és a 3,5 km táv első három helyezettje érmet és egyedi PICK-ajándékcsomagot kap.
¤  Az 1,5 km táv első három helyezettje PICK-ajándékcsomagot kap.
¤  További 5 extra kategóriában 1-1 különdíjas PICK-ajándékcsomagot kap. Ennek feltétele, hogy az eredmény feltöltésekor a résztvevő bejelölje, milyen különdíjra nevez, és ehhez feltöltsön egy extra képet.

Folyamatosan frissülő információért kérjük kövesse az eseményt a Facebook-on a PICK Ízközösség oldal által szervezett eseménynél, vagy látogasson el a www.pickfutas.hu weboldalra. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk országos Virtuális Futóversenyünkön, amelynek keretein belül ismét egy élményekkel és sportolással teli, örömteli hétvégével szeretnénk felpezsdíteni az őszi időszakot!

www.pick.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: