Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új PICK Szalametti termékcsalád

2021.04.12

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
Vigyél egy falat változatosságot a dolgos hétköznapokba!
Örömmel tölt el minket, hogy a PICK Szalámik változatos ízei egész évben megfűszerezik a mindennapokat.


Nem volt ez másképp nyáron sem, amikor útra keltünk, hogy új dolgokat fedezzünk fel, vagy egy életre szóló utazásra indultunk, és amikor közösen dobbant a szívünk a magyar sikerekért. 

Bár a nyárnak vége, a PICK szalámi a dolgok hétköznapokban is velünk vannak. És mivel nincs két egyforma nap, az új PICK Szalemetti szalámikkal nincs két egyforma szendvics sem! 

A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt, harmonikus fűszerezésű PICK Szalametti szalámi termékcsalád csemege, paprikás, csípős változatban, valamint izgalmas chilis és fokhagymás bevonatban is elérhető a boltok polcain. 

https://www.youtube.com/watch?v=B3nl3cYNp7c   
PICK Szalametti reklámfilm 2021 – Megfűszerezik a hétköznapokat is ; 0:15

A termékekkel célunk, hogy a penészmentes kategóriában garantált PICK minőség mellett izgalmas és változatos kínálatot biztosítsunk fogyasztóinknak minden napra.

A termékek fűszerezése, füstölt illata a tradicionális szalámi jegyeket hordozza, melyet a modern gyártástechnológiával és szakértelmünkkel ötvöztünk, így igazodva a széleskörű fogyasztói elvárásokhoz. Az ízesített változatok megjelenése plusz izgalmakat, színt hozz a penészmentes szalámi kategóriába, mert a felületükre felvitt fűszerbevonatokkal kapják meg végső ízvilágukat. 

Próbáljátok ki és vigyetek egy falat változatosságot minden napotokba a PICK Szalametti termékcsaláddal!
https://pick.hu/hu/termekek/szalamik/  

www.pick.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; YouTube ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: