Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új PICK Szalametti termékcsalád

2021.04.13

Forrás: Pick Szeged Zrt. Hírek
Vigyél egy falat változatosságot minden napodba!
Folyamatos piaci és fogyasztói kutatásaink alapján idén tavasszal, új termékcsaláddal gazdagodik a PICK márka szalámi portfóliója, mely PICK Szalametti néven kerül bevezetésre.


A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt, harmonikus fűszerezésű penészmentes szalámi termékcsalád csemege, paprikás, csípős változatban, valamint izgalmas chilis és fokhagymás bevonattal kerül a boltok polcaira.

Büszkék vagyunk arra, hogy a nagy múltra tekintő PICK márka, a Téliszalámi megalkotója több mint 150 éves hagyományának köszönhetően a szalámi kategória szakértője Magyarországon. A mögöttünk álló szakmai tudás és technológia lehetővé teszi számunkra, hogy innoválni tudjunk, megtartva a márka által biztosított magas termékminőséget. A termékekkel célunk, hogy a penészmentes kategóriában garantált PICK minőség mellett izgalmas és változatos kínálatot biztosítsunk fogyasztóinknak minden napra, hiszen a Szalametti szalámikkal nincs két egyforma szendvics!

A termékek fűszerezése, füstölt illata a tradicionális szalámi jegyeket hordozza, melyet a modern gyártástechnológiával és szakértelmünkkel ötvöztünk, így igazodva a széleskörű fogyasztói elvárásokhoz. Az ízesített változatok megjelenése plusz izgalmakat, színt hozz a penészmentes szalámi kategóriába, mert a felületükre felvitt fűszerbevonatokkal kapják meg végső ízvilágukat. 

Próbáljátok ki és vigyetek egy falat változatosságot minden napotokba a PICK Szalametti termékcsaláddal!

www.pick.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Pick

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: