Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

FANUC InHouse Show Kiállítás a termelékenységről, megbízhatóságról és integrációról

Forrás: FANUC, Hírek
Kiállítás a termelékenységről, megbízhatóságról és integrációról


Kedves partnerünk!

Szeretettel meghívjuk Önt a FANUC Hungary Kft. 2016-os InHouse Show kiállítására!

Idén is rengeteg érdekességgel és újdonsággal készülünk társkiállítóinkkal karöltve, hogy egy komplett gyártásautomatizálási megoldással szolgálhassunk, akár az Ön üzemébe is. Célunk, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a fröccsöntés, fémmegmunkálás és anyagmozgatás technológiai részleteibe éles gyártási bemutatókon, valamint szakmai partnereinken keresztül.

Három különböző tematikára bontottuk az idei rendezvénysorozatot:
- műanyagipari napokra (szeptember 22-23)
- szerszámgép technológiai napra (szeptember 28) és
- fémipari napokra (szeptember 29-30)

A műanyagipari napokon a fröccsöntő iparághoz köthető alkalmazások kerülnek előtérbe. A főszerepet az éles gyártásban működő Roboshot elektromos fröccsöntőgép kapja, melyet egy Quick Setup egyedi robotos gyártócella segít majd. Eközben a szerszámüzemekből ismert, ezúttal robottal integrált Robocut huzalszikra forgácsológép fogja demonstrálni tudását, valamint robotjaink is a műanyagiparhoz köthető alkalmazásokkal mutatkoznak be. Társkiállítóink között megtalálhatóak lesznek szerszámnyomás méréssel, periférikus berendezésekkel (például anyagfelszívók, -szárítók, -keverők, szerszámtemperálók, -hűtők), alapanyag beszállítással és egyedi gyártócellák építésével foglalkozó cégek, valamint pénzügyi, pályázatírási és médiapartnerek.

Nyitvatartás: 09:00 - 16:00
Technológiai bemutatók: 11:00; 13:00

A szerszámgép technológiai napon fő célunk, hogy társelőadóinkkal karöltve olyan elméleti és gyakorlati tudást adhassunk át, amivel termelékenyebbé, megbízhatóbbá, és költséghatékonyabbá tehetik partnereink termelésüket. Nemcsak azon munkatársaknak, technikusoknak, technológusoknak, applikációs mérnököknek, operátoroknak, gépkezelőknek ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk a FANUC Robodrill szerszámgépekkel, hanem azokat is szívesen látjuk, akik megismernék a gépet és gyarapítani szeretnék tudásukat. A FANUC munkatársainak előadása mellett forgácsoló szerszámgyártó, szerszámozási szakértő, szerszám és munkadarab bemérő, valamint szerszám és munkadarab befogástechnikai partnerünk is gyártástechnológiai tanácsokkal látja el a látogatókat, mely tanácsokat a nap végén éles gyártási körülmények között is demonstrálnak.

Érkezés és regisztráció 9:00-9:30
Előadások és tréningek kezdete: 9:30

PROGRAMTERV

A fémipari napokon a különböző fémmegmunkálási feladatok kapnak főszerepet. Két Robodrill szerszámgépen, valamint egy Robocut huzalszikra forgácsolón történnek majd bemutatók, nagy hangsúlyt fektetve a szerszámgépek robotizált gépkiszolgálására, hogy egy teljesen automatizált gyártási folyamatot tudjunk prezentálni az érdeklődőknek. A kiállítás magas szakmai színvonalához különböző társkiállítók járulnak hozzá, többek között forgácsoló szerszámgyártó, szerszámozási szakértő, szerszám és munkadarab bemérő, szerszám- és eszközkezelő, valamint szerszám és munkadarab befogástechnikai partnerünk. Emellett pénzügyi, pályázatírási és médiapartnerek is a látogatók rendelkezésére állnak majd.

Nyitvatartás: 09:00 - 16:00
Technológiai bemutatók: 11:00; 13:00

Szeretettel várjuk vendégeinket kiállításunkon szakmai egyeztetésre és kötetlen beszélgetésre egyaránt grill- és sörsátrunkba is.  

A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Helyszín: 2045, Törökbálint, Torbágy utca 20.

További információ: marketing@fanuc.hu

www.fanuc.eu 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: