Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A FANUC bemutatja a huzalszikra forgácsoló gépek új kínálatát

Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
Az új ROBOCUT α-CiB sorozat megérkezik az európai piacra


Echternach - A FANUC vállalat örömmel jelenti be, hogy huzalszikra forgácsoló gépeinek új sorozata - a FANUC ROBOCUT α-CiB sorozat - megérkezik az európai piacra. Ez az új ROBOCUT sorozat a korábbi α-CiA sorozatot váltja fel és 3 modellből áll: a ROBOCUT α-C400iB és ROBOCUT α-C600iB modellek már korábban is szerepeltek a kínálatban, míg a ROBOCUT α-C800iB modell új tagja a kínálatnak. A sorozat európai premierjére szeptemberben, a Stuttgartban tartott AMB vásáron (szeptember 13–17.) kerül sor.

Az új sorozatban az α-C600iB modell megőrizte korábbi alakját, míg az α-C400iB vágási felülete X400mm x Y300mm x Z255 méretűre nőtt, miközben teherbírása legfeljebb 500 kg-os munkadarabokhoz felel meg.

Az újonnan bevezetett α-C800iB modell X800mm x Y600mm x Z310mm méretű vágási felületével és 3000 kg tömegű munkadarabokhoz elegendő teherbírásával a legkisebb lábnyomot kínálja a piacon, ezért nagy présformákhoz és bérmunkát végzők számára alkalmas.

A FANUC α-CiB sorozat gépei kompakt, nagy teljesítményű és gazdaságos süllyesztékes, nagyobb stabilitású és vágási pontosságú huzal szikraforgácsoló gépek, amelyek az új FPC (rugalmas impulzusvezérlés) technológiával működő továbbfejlesztett kisütő egységgel rendelkeznek.  A gép szimmetrikusan tervezett öntöttvas szerkezetét nagyobb merevségre és termikus stabilitásra terveztük, hogy megfeleljen napjaink pontos elvárásainak.

Szoftver

A FANUC ROBOCUT α-CiB gépeket a legújabb, érintőképernyős technológiával rendelkező 31i-WB CNC-vezérlés sorozata működteti, és új FANUC iHMI felhasználói felülettel rendelkeznek. Az erős CNC-vezérlés a vezérléstechnika legfejlettebb CNC funkcióit kínálja, és lehetővé teszi, hogy a ROBOCUT CAMi szoftvert közvetlenül a CNC képernyőkről üzemeltesse. A kezelő számára a gép állapotának valós idejű felügyeletét lehetővé tevő ROBOCUT Linki PC szoftver szintén teljesen megújult és felhasználóbarát felülettel jelentkezik. A sorozathoz egy gyors kezdőcsomag (Robot QSP) is kapható, amellyel könnyebben integrálhatók a gépkezelő robotok.

www.fanuc.eu 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: