Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Nyolc millió forint értékű tűzoltófelszerelést adományozott a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár

2017.01.20

Forrás: Mercedes-Benz Gyár, Kecskemét, Hírek
A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, mint Magyarország egyik legnagyobb vállalata és Bács-Kiskun megye legnagyobb befektetője a 2012-es indulása óta támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek részt vállalnak a társadalmilag fontos ügyekben, ezért évek óta segíti a katasztrófavédelem munkáját.


A tűzoltók nemcsak életeket mentenek, hanem segítséget nyújtanak a lakosság számára elemi csapások, balesetek esetén is.

A régióban szolgálatot teljesítő tűzoltók bátorságának és kitartásának elismeréseként a Mercedes-Benz Gyár Létesítményi Tűzoltósága évek óta gyűjti a tűzoltó felszereléseket a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség számára. A vállalat több mint 8 millió forint értékű adományt gyűjtött össze, melyet 2017. január 20-án, ünnepélyes keretek között adtak át a Mercedes-Benz Gyárban.

A Létesítményi Tűzoltóság által összegyűjtött adomány a szakfelszerelések mellett 30 tűzoltó komplett egyéni védőfelszerelését biztosítja.

Az adományt Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatója adta át Kristóf Andrásnak, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének.

gyar.mercedes-benz.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: