Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megnyitotta kapuit az AGROmashEXPO

2022.01.26

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
2022. január 26-29. között négy napon át közel 200 kiállító várja a látogatókat 4 pavilonban az AGROmashEXPO-n, Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján.


Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen, a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Még nem késő regisztrálni! Váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül!
REGISZTRÁLOK:
https://agromashexpo.hu/webshop/  

A 2021-es év viszontagságait hátrahagyva ismét élőben várja a látogatókat az AGROmashEXPO agrár-szakkiállítás. A rendezvény 2022-ben ismét a személyes kapcsolatteremtésről, üzletkötésről szól.

Az idei évi Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékei mellett számos látványossággal, érdekes szakmai programmal várja a látogatókat a 40. AGROmashEXPO.

KIEMELT PROGRAMOK

¤ Kerekasztal-beszélgetések:
- klímaváltozás okozta hatásokról a növénytermesztésben
- alternatív tápanyaggazdálkodási lehetőségekről
- a III. Országos szemlekörök kapcsán
- az agrártörvények változásáról
    
¤ Én kis kertem könyvbemutató a szerzővel, Aszódi Jánossal
(Új Mezőgazdasági Magazin szerkesztő-producere)

¤ GOSZ – Szántóföldi Szakmai Nap

¤ Ökogazdálkodás konferencia az ökológiai ágazat jelenlegi helyzetéről, valamint a hazai szójatermesztés eredményeiről

¤ Portfolio Csoport Agrárgazdasági Fóruma a mezőgazdasági támogatási lehetőségekről

¤ PREGA AgRobot Show

¤ Agrármarketing- és Média Nap

¤ Mi terem a neten? agrármarketing konferencia

A programokról részletesebben az AGROmashEXPO honlapján olvashat: 
https://agromashexpo.hu/programok/programok-2022/   

ŰRKUTATÁS AZ AGRÁRIUMBAN

Kiemelt figyelmet érdemel a Marton Genetics cégcsoport közel 300 négyzetméteres űrbázis-standja, ahol az agrárium űrtechnológiáit, valamint a galaktikus kutatásokról tudhatnak meg többet a látogatók. A rendezvény első napján, 2022. január 26-án tiszteletét teszi Farkas Bertalan űrkutató, űrhajós, valamint Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos is. Kiállításra kerül a standon továbbá a SOYUZ-35 űrkapszula vagy más néven landoló egység, mellyel Farkas Bertalan és Valerij Nyikolajevics Kubaszov 1980. június 3-án, 8 napos űrutazásukat befejezve beléptek a Föld légkörébe. 

NAK TechLab

A NAK TechLab a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hosszú távú innovációs agrár startup programja, ami a magyar mezőgazdaság digitális modernizációjára fókuszál. A program célja, hogy különböző, mégis egymáshoz kapcsolódó programokkal támogassa a hazai agrárium hatékonyabbá tételét a digitalizációs megoldások révén. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján most három ilyen megoldással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Látogasson el az AGROmashEXPO virtuális (https://agromashexpo.hu/virtualis-kiallitas/)  kiállításra is! Az online platformon amellett, hogy számos kiállítóval felveheti a kapcsolatot, a Fórum színpad programjait is visszanézheti.

További információkért keresse fel az AGROmashEXPO honlapját!
www.agromashexpo.hu  

www.hungexpo.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Agrár ; - NAK ; Élelmiszer ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: