Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Nespresso és Johanna Ortiz közös ünnepi alkotása megidézi az erdők esszenciáját

2021.12.09

Forrás: Nestlé Hírek
A GIFTS OF THE FOREST limited edition kollekció a kávémárka természet iránti elkötelezettségét tükrözi.


Az idei karácsonyi szezonra a Nespresso Johanna Ortiz kolumbiai divattervezővel fogott össze, és olyan ünnepi kollekciót alkotott a kávérajongók számára, melyet az erdő ihletett.

Az erdők szépségét idéző Gifts of the Forest kollekció megtestesíti a Nespresso elköteleződését a kávétermesztő környezet iránt. Az Original és Vertuo rendszerhez elérhető, limitált kiadású kávékapszulák mellett ünnepi kiegészítőket is tartalmaz az új kollekció, melyekkel a kávérajongók megajándékozhatják szeretteiket. Ráadásul annak tudatában tehetik ezt, hogy választásukkal a természet védelmét is támogatják: mivel a Nespresso erdőtelepítési kötelezettségvállalásán túl 10 millió fa megóvásához nyújt segítséget az amazóniai esőerdőben.

A limitált kiadású kollekció dizájnjának megalkotására a Nespresso Johanna Ortiz kolumbiai luxus-divattervezőt kérte fel, akinek innovatív alkotásai izgalmas harmóniába hozzák a természetet a fenntarthatósággal, miközben ünnepi hangulatot teremtenek. 

"Számomra a dizájn és a természet szorosan összetartoznak; ezért is éreztem annyira hozzám közelállónak ezt az együttműködést. A kolumbiai kávé különleges helyet foglal el a szívemben, és az éghajlatváltozás elleni küzdelem aktív támogatójaként örömmel fogadtam a felkérést, tudván, hogy a Nespresso az erdőtelepítési kötelezettségvállalása mellett további 10 millió fa megóvását támogatja az amazonasi esőerdőkben. A kollekció minden egyes darabjában az erdő szépségét akartam megmutatni, ezért dús erdei lombkoronákat és sötét földszíneket jelenítettem meg. A közös munka csodálatos folyamat volt, amit nagyon élveztem."
Johanna Ortiz

www.nestle.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; - Nestlé ; FMCG, kereskedelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: